Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infiniti FX

Zyczenia dla Ciebie

Polecane posty

Gość tylkoja:(
tak czekałam na życzenia od Ciebie i nic...... naiwność jest pewnie moją cechą, mimo, że już nigdy Cię nie zobaczę, nie usłyszę Twego głosu, nie zdążę powiedzieć Ci ile dla mnie znaczyłeś i nie zobaczę co Ci w duszy gra - życzę Tobie Wesołych Świąt i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku a przede wszystkim miłości

Gość rozmontowana
czemu zyczen nie zlozysz jesli masz taka wewnetrzna potrzebe ja wyslalam szczere byly i po "bółu":P

składam mu je każdego cholernego dnia

Gość rozmontowana
piszesz?i nic to dziwne

nie nie pisze ale On też nie i widocznie nie chce mieć ze mną żadnego kontaktu

Gość rozmontowana
to dobrze zrozumialam sa swięta,czas magiczny mysle czujesz wewnętrznie ze chcesz mu te zycznia zlozyc? to je złóz, to jest potrzeba serca a co on z tym zrobi,czy to wazne? i tak czuje ze Cie zranil.to jesli nawet nie odpisze to co to zmieni a Ty poczujesz sie lepiej z tym,ze to zrobilas mysle ze to oznacza miec klase,ze ktos zawiódl zaufanie,czy obrazil a Ty i tak mu zyczysz dobrze

pisze do Darkera

czy klasą można nazwać narzucanie się:( przeciez jestem kobietą ... i na wiele nie mogę sobie pozwolić Jemu byłoby łatwiej ale tego nie zrobi:( pora się ogarnąć najwyższa pora:(

Gość rozmontowana
są święta,i ludzie składają sobie zyczenia przeciez nie wskakujez mu do łózka:P nie znam Twojej historii tylko wydaje mi sie ze jesli rozwazasz czy tez zyczenia wysłąc to masz taką potrzebe zeby ją zaspokoic-złóz je i miej daleko gdzies jaka bedzie reakcja moim zadniem nie ma tu nic z narzucania sie

to Darker prawiczek z kafe i oferma:(

dziękuję Ci za radę obawiam sie, że nie potrafię zdobyć się na taki krok, pogmatwana historia, nie wiem czy chciałby tego? i jaka byłaby jego reakcja? jeszcze raz dziękuję i życzę Wesołych Świąt

Gość rozmontowana
ja się zdobyłam,choc jestem dosc dojrzałą kobitką wiele przykrych spraw sie zdarzylo pomiędzy nami ale ja zycze mu dobrze,sa swięta,wiec zyczenia złozylam

a on tobie złożył ? ja też mu życzę jak najlepiej i On o tym dobrze wie

Gość rozmontowana
nie ale to byla moja wewnętrzna potrzeba,ostatnio sie kontaktowalam cos tam.jak zwykle wychodzlly jakies nieporozumienia ale kontakt jakis byl to nie jest dla mnie nikt, a nawet osobom które sa dla mnie "nikim" zyczenia wysłałam uwazam ze tak wypada

Nie podejmuję się żadnych prywatnych rozmów na forach, ale życzę Ci wszystkiego najlepszego i przykro mi, że byłam taka niedobra. Chcesz pogadać, to pisz: sophistiquee@wp.pl gg: 39994261