Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manx30

SZEFOWA JAK Z KOSZMARU

Polecane posty

Gość do Manx30
to nieciekawie.i co?to jej tak przechodzi?

Gość dorsz w galarecie
nie.. ja rezygnuję ze współpracy z takimi ludźmi. Nagraj babę, zbierz świadków ( byli pracownicy) i mozesz ja podać do sądu pracy o mobbing i odszkodowanie. To co robi ta wiedźma jest karalne

Gość dorsz w galarecie
SZOOOK! szok to dopiero będzie :P

Gość Manx30
Inspektor z PIPu wyszedł zauroczony i święcie przekonany o Jej niewinnośći.Bo słodziutka również potrafi być.Chojraki,którzy się odważyli podnieść głos zostali zwolnieni.Z tego co wiem,bezrobotni do tej pory.A Ona się śmiała z tego z resztą Dyrekcji ,nawet sam słyszałem.

Gość dorsz w galarecie
znasz namiary na byłych pracowników? Skontaktuj się, bedą swiadkowie. Idx do sadu pracy i dowiedz się jak mozna tę sprawę załatwić tak, aby firma pokryła straty moralne pracowników za tę wiedźmę. GWARANTUJĘ CI, że musiałaby być dupą własciciela, żeby utrzymać posadę - w przeciwnym wypadku wyleci. Są jakieś granice poza które nie posunie sie własciciel firmy dla pracownika najemnego - i tymi granicami jest z pewnością kilka-kilkanaście spraw o odszkodowanie za mobbing w miejscu pracy

Gość Manx30
Nie ma chętnych na replay.Większość działu psychicznie ledwo ciągnie.Jej ulubieńcy za to,mają życie!heh

Gość dorsz w galarecie
Dynda ci twoja godność - twój problem. Ale BYLI PRACOWNICY nie mają nic do stracenie, a do zyskania sporo- odszkodowanie za mobbing może być wysokie :classic_cool:

Gość werka a masz jakies foto
pamietajcie mobbing jest ciezko udowodnic... musielibyscie miec nagrania rozmow czy cos podobnego z dluzszego okres:( wiem co pisze

Gość Manx30
Ci z nas,którzy nie wyrabiają ,to się zwalniają.Albo zostają Jej przydupasami.80 proc. pracuje na 20 proc. Jej ulubieńców,lub tych których Ona toleruje.Reszta dla Niej to hołota.

...Ona jest nie do ruszenia.Wszystkich (prawie) sobie omotała,okręciła wokół palca.Takie czary mary.Nie wierzyłem wcześniej,że są tacy ludzie.Jedno pstryknięcie,i większośc poleci za nią wszędzie.Jeden pomysł, i tłum entuzjastów.Jedno słowo, i zgnojony leżysz na glebie.Ta kobieta idzie ulicą,korytarzema ludzie schodzą Jej z drogi.Powaga. Co z Nią nie tak? Ma pracowników za nic.Podkreśla to na każdym kroku..... Ciekawe ktory to tak ładnie o mnie napisał , hmm hmmm :p

Gość wewerer
ja bym szukała innej pracy

Gość dorsz w galarecie
zainwestuj w zestaw "mały michnik" i wyslij nagranie do zarządu i rady nadzorczej na przykład...a mobbing udowodnić jest BARDZO ŁATWO - byli pracownicy nie maja żadnych oporów przed opowiadaniem prawdy w sadzie :classic_cool:

tak tylko slowa nie wystarcza musisz miec jakis dowod.... nagranie jakies zapisy

Gość Manx30
Kasa jest niezła.I dobry wpis w zawodowym życiorysie.

Gość dorsz w galarecie
ak tylko slowa nie wystarcza sądzisz, że słowa kilku/kilkunastu byłych pracowników NIE WYSTARCZĄ??? no, tu jednak moznaby polemizować :classic_cool:

Gość Manx30
Były nagrania,skarga w PIP,inspekcja.I nic.Jak to się skończyło pisałem kilka postów wyżej.

trafilam juz 2 razy na taka szefowa nie ma na takich bata....

Gość Manx30
Albo ma dobre 'plecy'gdzieś na 'górce',albo nadstawia tyłeczek (śliczny,fakt;))na prawo i lewo.

Gość Manx30
werka a masz jakies foto trafilam juz 2 razy na taka szefowa nie ma na takich bata.... Niestety,nie ma

Gość dorsz w galarecie
Bzdury gadacie... każda firma ma zarząd i radę nadzorczą... i nawet jeśli kobieta sypia z połowa zarządu to i tak trudno bedzie wytłumaczyć jej zachowania na radzie nadzorczej :P Poza tym co innego PIP a co innego sąd, który zasadza odszkodowania za mobbing

Gość Manx30
W sądzie podeprze się krystaliczną opinią swoich ulubieńców, PIPu , referencjami z poprzednich miejsc pracy itd. Pytałem luźno ludzi,byłych i obecnych pracowników,czy by poszli do sądu.Zgadnij,co mi odpowiedzieli.

Gość Manx30
To kobieta chimera,hehe.Ale ma i swoje dobre strony.

Gość dorsz w galarecie
byli nie chcą kasy z odszkodowania za mobbing? NIE UWIERZĘ :P poza tym skoro macie nagrania, to mało prawdopodobne, aby jej papierowe referencje pomogły

Gość ...........źźź.........
A ja dziś zwolniłam pracownika i jest mi z tym źle

Gość Manx30
Boją się.Nie wiem sam.Pewnie masz rację,można coś zdziałać.Ale tej solidarności i woli walki brak

Gość Wjad
Dobre strony.Manx,jakie ona ma dobre strony

Gość ...........źźź.........
Manx30 Dziwisz się im? O pracę dziś nie jest lekko

Gość Manx30
*O ile Jej nie podpadniesz,nie ściemniasz(nie da sobie kitu wstawić) ,a masz jakiś poważny problem...Słodka jak landrynka,i poruszy niebo i ziemie by pomóc. *Zawsze dotrzymuje słowa.Tych złych obietnic też.*Z pazurami hehe walczyła o cofniętą kasę na szkolenia dla nas,i podwyżki dla najlepszych.Znowu postawiła na swoim.*Ma jasno sprecyzowane wymagania.*I organizuje najlepsze firmówki oraz wyjazdy szkoleniowe.