Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BleBleBle....

Wściekła na opiekunke:/ wrrrr

Polecane posty

Gość Natalien
każdy ma prawo do małych grzeszków darkika postaw się na miejscu autorki, podajesz niani przepis na obiad który ma zrobić dziecku, a ona idzie na łatwizne i robi danie z proszku, po którym dziecko się rozchoruje, nie byłabyś wściekła?

oczywiscie ze tak ale czy to jest powod zeby zaraz wskakiwac na kafeterie narzekac i chcac tylko uslyszec poraz kolejny ze ma sie racje i zeby chyba cala kafeteria zjechala nianke od gory do dolu? o dziwo nie podala nr tel zeby kazdy z osobna wysylal smsy z tekstami jaka to z niej kobita do dup* :D hehe

Gość ...........źźź.........
Niania popełniła błąd, bezmyślnie postąpiła, ale ,,niech pierwszy kamieniem rzuci ten, co się nie myli". Autorko masz pełne prawo być wściekła i powinnaś jasno i wyraźnie powiedzieć jej o tym,że więcej takich sytuacji nie będziesz tolerować. A moje dzieciaki uwielbiają zupki chińskie i Mc Donalda , ale nie jako główny posiłek...

z reszta wrzuc na luz autorko i wszystkie baby ktore osadzaja a nie znaja wrzuccie na luz w koncu swieta czas wybaczania milosci a nie nienawisci i pogardy dla innych! Merry Christmas Everyone!

darkika O właśnie :-) ja akurat kończę smażyć rybki i idę spać

o widze kolejna madra kobitka sie dosiadla do tego wrecz absurdalnego watku:)

Solę w tej chwili.Miał być dorsz po grecku, ale już nie było:-( więc na wymianę sola.Karp jeszcze pływa i nie wiadomo jakie będą jego losy...

a do tego zrobię frytki ha ha ha

lubisz karpiatka? ja nie :) ale moja mama uwielbia:) juz dawno zabite i czekaja na jutro:) dorsza uwielbiam:) narobilas smaka:)

uwierz toksyczna ze tez to juz dawno zauwazylam ale jeszcze nie udzielilam sie na ten temat:)

Ja nie lubię, ale mąż...no i gości będę miała,więc musi być.

z frytkami to żart:-)

my mielismyw tym roku zadnej wigili /świąt obchodzic, ale ze wzgledu na dzieci tak po trochu symbolicznie cos zrobi sie do jedzenia, naszczescie mój mąż uwielbia tym sie zajmować to niech ma :)

Właśnie nie wiem co z nim, bo mąż stwierdził, że on taki żywy,że go szkoda i chyba do stawu go wypuści

uuuu jak ja ci zazdroszcze toksyczna!!!!! masakra ja na szczescie smigam do mamy na wigilie ale kiedys i ja bede musiala stac przy garach i gotowac jak to przystalo na rodzinna tradycje choc nie wyobrazam sobie tego.... na tylu ludzi gotowac! omg! hehe nie zalapalam z tymi frytkami ale dobre dobre:)

ToksycznaKobita Masz ty dobrze...U nas zawsze ,,zastaw się a postaw"...i do tego wszystko na mojej głowie zawsze było....

u mnie mama je to mama bije karpia:) choc radochy ma przy tym nie wiem czemu haha smieje sie jak odcieta glowa jeszcze sie rusza haha co ty jak moja mama kupi se juz tego karpia to musi go wypatroszyc i zjesc kupila sobie na wigilie 3 i na sylwka 2 o boze! tyle osci do wyciagania! ale ona je lubi twierdzi ze dla niej wigila to mogloby byc tylko karp z ziemniakami kapusta z pieczarkami smazona i ziemniaczki:)

Trzy dni straciłam na bieganiu za prezentami...koszmar...

no to chyba najgorsze w swietach zrobic taki prezent zeby sie przydal na cos i zeby jeszcze sie podobal... ufff

Co moje dzieci , mąż, rodzice potrzebują to wiem:-) ale teściowa, teść, szwagier,szwagierka i cała masa dzieci to nie wiem...a do tego goście ciotka,wujek i ich niemal dorosła córka to już był problem:-(

no to sporo ich bedzie i ty gotujesz dla nich wszystkich? lal brawo za odwage:)

nie do końca...bo na Wigilii tylko 8 osób,a reszta w pierwszy dzień świąt...

ok ja spadam bo zrobila sie juz prawie druga:) trza isc spac to powodzenia w tym gotowaniu:) i oby prezenty byly trafione i kazdy sie cieszyl:) milej nocki i samcznego tego karpia o ile zostanie skonsumowany:)

W tym roku mój brat robi dla wszystkich, ale my ze względu na tych gości musieliśmy odpuścić... A u brata :rodzice, teście, 3 moje siostry z mężami + 5 ich dzieci ,drugi brat z dziewczyną, 3 siostry jego żony...wesoło będzie