Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki88888**************

KTO SIĘ ZNA NA TIPSACH ? PROSZE WEJDZ

Polecane posty

Gość viki88888**************

otóż mam problem z dużym pazkonciem, kiedyś ciągle mi się wrastał i został ściągniety (czego bardzo żałuję, ale byłam dzieckiem, teraz już bym sobie na to nie pozwoliła;/) po czym założone szwy okazały się krzywo i zbyt mocno ściągnięte, w wyniku czego mój pazkonieć jest dużo węższy niż powinien być i rośnie krzywo. \ \ \ \ \ \ MNIEJ WIĘCEJ TAK TO WYGLĄDA . Czy jest możliwość, aby nałożyć na niego tipsa żelowego albo jakiegoś innego, który będzie szerszy niż mój naturalny i wyprostować go ? po prostu nadać mu inny kształy, podobny do tego na drugiej stopie. jest to bardzo uciążliwe szczególnie latem, ciągle muszę go zaklejać bo jest taki brzydki, w upały często plaster spada i cały czas się martwię jak go ponownie przykleić. Dodam jeszcze, że tipsy u rąk miałam raz w życiu na 100wce i moje płyki były przed nałożeniem ich tak strasznie starte pilnikiem że po ściągnięciu tipsów były jak papier... i nie chciałabym żeby to się powtórzyło.

Gość fsdre
Ja mam brzydkie paznokcie po obgryzaniu i przy tipsach one zmieniają kształt, Robią się ładniejsze. Ale nie wiem czy każdą deformację coś takiego usunie. U ciebie jest chyba trochę poważniej. Może przynajmniej trochę zmieni się kształt twojego paznokcia.