Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcza27

mam ochotę na starszego

Polecane posty

Gość Starszy 40.....;)
Mochery juz spia..;) czy jeszcze o numerku fantazjuja..hehe

Gość jkjjkjkiihjk
ale ty zabawny jesteś ha ha ha szok

Gość Starszy 40.....;)
jakies nowe doswiadczenie wiesz jestem tu pierwszy raz i odrazu takie przyjemnosci poznalem klan Mocherkow...;)

Gość jkjjkjkiihjk
Kobieta przeżyła to tak bo może mąż ją tak urządził :D dlatego pojechała autorce

Gość nxgjd
bo nie jest go pewna. dlatego tak sie zestresowala. ale czego mozna byc dzisiaj pewnym.. swoja droga moHerów, a nie moCHerów

Gość Starszy 40.....;)
ok moherkow ja myslalem ze to od muchomorkow dlatego ch...hehe..tak samo trujace..;)

Gość Starszy 40.....;)
ok ide spac bo berety spia napewno...;)

Gość ab-Calgary
Nie matrw sie, ja mam kobietke co jest młodsza 20 lat. I jest super, liczy sie człowiek i tylko. Pozdr....

Gość mam ochotę na mlodszą
w 2012 to zrealizuję ! 🖐️ :classic_cool:

odnosze wrazenie ze igrasz z ogniem. Taki seks wdrukowuje sie w psychike i kazdy nastepny partner bedzie zostawial wrazenie niedosytu. TO TAKIE NIEBEZPIECZENSTWO dla ciebie. Gdy bedziesz chcila ustabilizowac sie zawsze ten facet bedzie ci sie petal w zakamarkach swiadomosci i psul smak malzenstwa,rodziny.NIEWYKLUCZONE ZE BEDZIESZ SZUKAC SPELNIENIA POZA MALZENSTWEM.Pomysl o tym na serio. Jasne ze seks jest jak narkotyk bo w mozgu wyzwala endorfiny - zwane hormonami szczescia ktorych budowa jest zblizona do budowy heroiny. Stad mamy apetyt na "jeszcze". JAK FACET CI ZACZADZI MOZG ,NAGLE ODEJDZIE DO ZONY BO...n powodow.a ty zostaniesz na lodzie i bedziesz sama grac w hokeja :) .DOZNASZ DOTKLIWEGO ZRANIENIA I POCZUCIA ODZ\RUCENIA . Mysle ze nie baw sie w to bo jesli nie chcesz poczuc sie niewszczesliwa wszystko ptrzemawia przeciwko.To glos rozsadku . A EMOCJE MOWIA CO INNEGO.POTRAKTUJ TO JAKO LEKCJE SEKSU I ZYCIA :) Powodzenia

Gość warto jak nic
dopiero poznasz co to prawdziwy sex i jak sie to robi no chyba ze to jakas pipa

Gość przeczytałeś ze zrozumieniem
facet jest zonaty, wiec po co komus niszczyc zycie, malo jest wolnych facetow? mlodsza masz i glupsza:] boi sie zwiazku z mlodym bo mlody moze miec pelno dziewczyn w swoim wieku a stary dziad juz nie.. albo poleciala na kase

Gość Hahahahahaa
warto jak nic dopiero poznasz co to prawdziwy sex i jak sie to robi no chyba ze to jakas pipa żałośny jesteś jakość seksu nie jest kwestia wieku tylko praktyki a z wiekiem zapał mija :D :D :D :D Młody lepier zerżnie twoja kobiete niz ty z pomocnikiem :D :D :D

Gość Akronimu
Widze ze komus forum sie pomylilo. To nie jest forum dla szukajacych zdrady, tylko zauwaz droga pomaranczo, ze jest tu bardzo duzo watkow typu jak urozmaicic seks itp. Skad u Ciebie taki pomysl, ze wszyscy tutaj wchodzacy szukaja jak zdradzic zone. Jest tez masa gimnazjalistow, ktorzy faktycznie zerzneliby co sie rusza - na przyklad ciebie, wiec moze pomysl o nich zanim komus zepsujesz rodzine. Ja jakbym byl na miejscu zony tego staruszka, pewnie dopadlbym cie i zrobil ci krzywde - wiec mysl co piszesz i co myslisz ;)

Gość Ona 22 latka
Akronimu Popieram twoja wypowiedz i cieszy mnie fakt że są tutaj jeszcze normalni

Gość gość
Hej kobietki ma ktoras ochotke na 40latka fajnego z okolic nysy 695 837 306.