Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jejdoscccc

PRZYJACIÓŁKA mojego faceta

Polecane posty

Gość mam jejdoscccc

jak pozbyć się tej baby z naszego zycia, czekam na pomysly

Gość podpal ją
:)🖐️

Gość mam jejdoscccc
moze mniej inwazyjny sposób ;) chcoiaz nie mowie zebym nie miala ochoty jej udusic ...

Gość podpal ją
znajdź jej innego faceta..

Gość mam jejdoscccc
chcę ją bezboleśnie wyeliminować, ale nie wiem jak, musze coś zrobić, bo jej nie znosze, fałszywe babsko i do tego lepi sie do mojego faceta

Gość mam jejdoscccc
ona ma faceta który UWAGA jest przyjacielem mojego faceta. tego przyjaciela bardzo lubie, natomiast ona ... szkoda gadac.

Gość podpal ją
więc się wymieńcie :)🖐️

Gość powiedz ze twoj
facet grzebie w nosie i wyjada kozy z niego.Poza tym niechcacy powiedz , ze ma wolne , smierdzace stolce i nie myja po defekacji pazurow.Ciagle musisz o tym mu przypominac. Obrzydz go na maksa.

Gość mam jejdoscccc
pewnie ona bylaby zadowolona z takiego obrotu sprawy ;/

Gość mam jejdoscccc
pewnie nawet jakby jadl kozy przy niej to i tak by te grube lapska do niego pchała ;/

Gość podpal ją
no genialne..gdyby moja kobieta wyrobiła mi taką markę zdrowo bym się wkurwił.

Gość mam jejdoscccc
hmm jej facet jest ode mnie o dekadę starszy wiec raczej trudno bedzie, lubie go, ale on jest lojalny wobec niej wiec cos takiego by nie przeszło a to co ona robi ostatnio przechodzi ludzkie pojecie, i choc jestem niekonfliktowa z natury jestem wsciekla jak osa

Gość powiedz ze twoj
no to powiedz, ze ma mietkiego flecika, ze jestes zalamana seksem.

Gość mam jejdoscccc
nie chodzi o to zeby jej go obrzydzić (zreszta tyrudno by mi było, moj obecny to ideał :D ) tylko zeby ja wykluczyć! a sytuacja jest ciezka, bo jego przyjaciel to fajny gosc i sa ze soba zzyci, wiec jak gdzies wychodzimy to 'parami'

Gość powiedz ze twoj
albo, ze ma gazy w nocy straszne.Musisz spac przy otwartym oknie i czesto lapiesz przeziebienia .

Gość mam jejdoscccc
gadalam z nim o tym, ze np. przeszkadza mi to jak sie macaja dla zartów na imprezach, to jej o wszystkim powiedział i wyszlam na zazdrosna suke co chce go pozbawić przyjaciół. nie moeiwac juz o tym ze raczył poinformowac ja o tym kiedy bylismy wszyscy razem w barze, nie musze mowic ze atmosfera sie zważyła

Gość mam jejdoscccc
ale nie chodzi o to, z jego strony nic nie ma ( ona nie jest atrakcyjna wiec nie czuje sie zagrozona) mianowicie drazni mnie jej wpierdalanie sie we wszystko, poklocilismy sie kiedys o to ze on chamsko sie odezwał, zarzucilam focha, a ona sobie z nim smski pisała przy stole ! dzisiaj jak wyszedl, to przejrzałam jego telefon... Pisala tam ze go kocha (jak przyjaciela) i ze on zasluguje na wiecej (w sensie na lepsza kobiete) i ze jej jest smutno jak mu jest zle sic!!! zrobilo mi sie przykro... poczulam taka zlosc... bo ona jest falszywa, tu sie usmiechnie jest milutka itd :( baby to wydry

Gość mam jejdoscccc
boże jak ja jej nie znosze :( jednoczesnie nie chce pozbawiać go przyjaciela, co zrobić ;/ narazie doszlismy do takiego rozwiazania ze moj chlopak ma mnie nie zostawiac z nia sam na sam pod zadnym pozorem, ale ja (po tym co dzis przeczytałam) nie mam ochoty na nia patrzec ;//

Gość ewfrregfd
cytuję " ona ma faceta który UWAGA jest przyjacielem mojego faceta. tego przyjaciela bardzo lubie, natomiast ona ... szkoda gadac. " dziewczyno ! miałam to samo, cholernie identyczną sytuację ! Tyle, że u mnie skończyło się to tak, że zanim zdążyłam ją delikatnie i dyskretnie usunąć ona wykorzystując to, że na chwilę zostali sam na sam, spróbowała się dobrać do mojego faceta, on powiedział mi co chciała zrobić i porozmawiałam sobie z nią tak, że zniknęła na dobre z naszego życia.

skoro uwazasz, ze nie jest atrakcyjna i tym samym nie stanowi zagrozenia dla Ciebie... to z kim Ty sie zadajesz? tylko pusty facet zwraca uwage na sam wyglad...

Gość mam jejdoscccc
gorąca... ona wazy chyba z 200 kg wiec nie oszukujmy sie.

Gość nakręcasz się
i sytuacja jest coraz gorsza. Z własnego doświadczenia Ci powiem, że nie warto. To trudne, ale musisz ją ignorować. Rozmawiaj ile musisz ale nie okazuj niechęci. I może zniechęcaj delikatnie ale swojego faceta do niej ;)

Gość mam jejdoscccc
ewww.. jakos sie tego nie obawiam. ALE wkurwia mnie to ze ona polglosem komentuje nasze klotnie ze swoim mezem. a ja jestem obok, oczywiscie to ZAWSZE jest moja wina

Gość mam jejdoscccc
nie no bez przesady. rzadko pisza ze soba, jesli juz to ona inicjuje kontakt. wyciaga go na jakies spyty, łazi za nim. szuka kontaktu a MA MEZA, ktory bardzo ja kocha.. nie rozumiem tego