Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toomoo

Idąca kobieta po ulicy widzi fajnego gościa i patrzy na......?

Polecane posty

Jestem Ciekawy na co Kobiety najbardziej zwracają uwage jaki ida po ulicy i widza fajnego goscia...

Gość kxazqwd
na to co akurat ma fajne :) ale najczęściej na twarz.

Gość miedzynarodowka 32666666666666
no tak.. ale czesciej jak autem wypasionym jedzie.

Gość szczęśliwa :)
Twarz, oczy,uśmiech,uśmiech to podstawa i jest zachęcający :) potem dopiero dalej,no chyba że jest gruby to nic poza otyłościa już nie widzę...

nie nie nie żadnych samochodów tylko idacego obserwuje :) a zdarzyło wam sie odwrócić i zobaczy jak wygląda z tylu??

Gość cew we
nie :O nie oglądam się za facetami tak jak oni za koietami :P schlebiasz sobie :D

Gość snsnsm
głównie twarz, ale jak wyżej ktoś napisał z otyłością nawet piękna twarz nie pomoże, więc zdecydowanie całokształt, mi się zdarzyło parę razy obrócić.

Chód, sposób poruszania się. To się rzuca w oczy z daleka, to pierwsze przyciąga uwagę. Sposób chodzenia doskonale odzwierciedla charakter. Faceci o niedźwiedzich, ociezalych ruchach, spięci, nerwowi, podskakujący itp., itd. od razu są dyskwalifikowani. Potem oczy i usta. Zwłaszcza zmarszczki mimiczne dużo mówią o naturze człowieka. Lubię podziwiać dzieła ewolucji więc oglądam się za przystojnym facetem (za kobietami zresztą również) tak jak za pięknym psem czy ptakiem w locie.

Fajny gość, to fajny gość. I ma głęboko gdzieś na co patrzą struchlałe laski. Wybiera co swoje i później dba o taką, jak o swoją rękę. :D Przestań więc mamejo zakładać takie tematy :O , bo od podobania się to są ONE. :D I nie wyprężaj szczurzej klaty z pomalowanymi oczami, bo prędzej zapnie cię jakiś tobie podobny pizduś, niż ty zdołasz kobietę chociaż potrzymać za rękę.

Gość wesołych świat :)))))))))))
Najpierw na twarz, czy jest dla mnie interesujaca i czy jest przystojny. Następnie na sylwetke. Jak jest szkieletor czy miś panda to od razu odpada. Potem jak jest ubrany.

Gość ooooxxxxxxxnnnnnnccccc
na twarz i usmiech potem pupa potem klata i sposob zachowania jak blizej mu sie przygladam

"Sposób chodzenia doskonale odzwierciedla charakter. Faceci o niedźwiedzich, ociezalych ruchach, spięci, nerwowi, podskakujący itp., itd. od razu są dyskwalifikowani. " mam krzywy kregoslup i krzywo chodze pozaty kilka lat w stanie przypominajacym depresje doprowadzilo ze jestem pochylon i bardzo powlony i brak pewnosci siebie nigdy nie trzymam glowy wysoko

(cytay)Fajny gość, to fajny gość. I ma głęboko gdzieś na co patrzą struchlałe laski. Wybiera co swoje i później dba o taką, jak o swoją rękę. Przestań więc mamejo zakładać takie tematy , bo od podobania się to są ONE. I nie wyprężaj szczurzej klaty z pomalowanymi oczami, bo prędzej zapnie cię jakiś tobie podobny pi**uś, niż ty zdołasz kobietę chociaż potrzymać za rękę. jak Ci sie nie podoba temat to nie wchodz tutaj... proste....

Nie wiem do jakiej wiedzy dąży autor i guzik mnie to obchodzi fubu. Wyraziłem tylko swoje zdanie. :) Co on z tym zrobi to jego prywatna sprawa. 🖐️

toomoo to co ja robię w Twoim temacie, to sobie nawet wyobrazić nie będziesz w stanie. :) Zbyt proste by było prawdziwe. :) Rozumiem Twoje niezadowolenie, ale nie Ty decydujesz o tym kto tu zagląda, tylko modełłe. Dlatego naciesz się założonym tematem i obiecuję nie będę już więcej przeszkadzał. :) 🖐️

nie przepadam za ludzmi ktorzy czerpia satysfakcje z klotni przez internet z nieznajomymi

Gość Adita1988
Twarz, sylwetka wzrost :];] musi mieć to coś w sobie i czasmi zdarza mi sie oglądać za facetami:D

Kiedyś i to słusznie byłem zjeebany za używanie słów "to coś" Konkretnie dziewczyno a nie wślizgujesz się czymś, tylko dla tego że słów zabrakło. :O

Gość niespodnianka for him
ja zawsze patrze na twarz , a jak mnie twarz zainteresuje to oczy automatycznie leca na tyleczek ... a trzecia rzecza na ktora patrze ( jak mam mozliwosc ) sa dlonie, wyglad dloni mezczyzny potrafi mnie podniecic ... Jak mezczyzna ma dlonie ktore mi sie nie podobaja to lepiej zeby mnie nie dotykal brrrr

fubu masz brud za paznokciem. :D I może dlatego Twoje dłonie wypisują takie wzruszające historie :D , które czyta się jak tragikomedię. :P :P To w końcu jaka była ta dziewczyna ? Nie w typie, nie zła ? Puknąłeś ją chociaż, chyba nie. ;)

Gość misia456
oczywiscie ze twarz ,,jeżeli faceet ma ładna buzke to patrze na jego oczy.

Gość sasasasasa89
najpierw twarz, pozniej zdarza mi sie odwrocic i spojrzec na tylek ;) no i zeby chodzil prosto w sensie zeby mial nogi normalne a nie jakies iksy :P

Gość mógłbyś rozwinąć tę kwestię
: "Z żadną dziewczyna z jaką chodziłem nie uprawiałem seksu bo rozdzielam miłość od seksu" ?