Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7457thfkjghfdlkjg

Czy uważacie, że ten rok był dla was udany.

Polecane posty

Gość 7457thfkjghfdlkjg

2011 wydaje mi się, że był dla mnie dobrym rokiem, ukończyłem parę kursów, ciągle doskonale język ang., piszę pracę dyplom, w pracy dobrze, choć jak zawsze będę za mało zarabiać, choćby nie wiadomo ile mi dawano, miłość- sobie nadal singluję, choć z każdej strony jestem atakowany, by się z kimś związać, w tym roku sobie trochę pojeżdziłem po Polsce i Europie, wydaję mi się że ten rok mijający mogę ocenić na plus. Jaki dla was był ten 2011 rok??

Gość kkkkkkkkkkkkkkk74687437654
Dobry ;) Wakacje udane;) Impreza goniła imprezę ....%%% Zdałam I rok studiów Poznałam kilku świetnych ludzi Poznalam mojego (niedługo juuż) chłopaka itppppp

Gość frfrffrfrf
raczej udany. choć było pare nieudanych wydarzeń w nim udany był bo było dużo ciekawych wyjazdów, poznałam ciekawych ludzi ,miałam powodzenie jak nigdy dotąd , z facetem nawet mi sie układało , otworzyłam sie na ludzi tylko szkoda ,ze za granice nigdzie nie wyjechałam na wakacje no i powtarzałam rok studiów i pokłóciłam sie z dobra koleżanką już chyba na zawsze. dlatego idealny nie był

Gość Świetlnick
Super roczek, podwyżka na 8000zl netto, nowe autko, żyć nie umierać.

Gość najgorszy w moim zyciu
przezylam megadepresje. Powoli z niej wychodze ale jeszcze dluga droga przede mna.

Gość frfrffrfrf
moje jedne z najlepszych lat to 2004, 2006 ,2010

Mogło być lepiej, kilka spraw spieprzyłam, ale ogólnie nie narzekam. Mam nadzieję, że ten nadchodzący będzie bardziej obfity 🖐️ ;)

dla mnie był przełomowy - zerwalam zareczyny - wyprowadzilam sie od faceta i zaczelam zyc na wlasny rachunek - poznalam cudownego chlopaka, - w pracy jakos sie uklada, - wakacje super, impreza za impreza oceniam wiec pozytywnie zeszly rok :)

Gość po co te swieta w ogole
dzis mialam nie narzekac wiec tylko szybko na jednym wdechu: stracilam prace, facet mnie zdradzil, oszukal finansowo przez co wpadlam w kosmiczne dlugi, zostawil mi na wychowanie duzego psa w spadku, na dodatek zlamalam reke i pcham dalej wozek samiusienka i nawet nie mam nikogo, kto by mi powiedzial "kurna jak ty sobie swietnie radzisz, mozesz byc z siebie dumna" o!

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Skonczylam studia i znalazlam prace - dwa bardzo wazne wydarzenia w 2011. Bylam na kilku fajnych dlugich weekenach zwiedzajac Wyspy Brytyjskie. Bylam w Polsce na weselu kolezanki i bylo bardzo fajnie. Niestety, nie bylam na wakacjach w "cieplych krajach", nie udalo mi sie schudnac (a co roku sobie to postanawiam), nie zapisalam sie na kurs hiszpanskiego. Nie bylo zadnych strasznych wydarzen, ale zadnych spektakularnych. Zaliczylabym ten ro raczej do udanych

Gość poznanski kwiat polny
tak. po roku jak zerwałam z facetem on wrócił na kolanach ze kocha. Bedziemy miec dziecko :) Wesołych!!!