Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica z wyboru93

do czego porównac ?

Polecane posty

Gość dziewica z wyboru93

da czego mozna prownac penisa ? mam zamiar to zrobic z moim chlopakiem a boje sie ze mam za ciasną :( nigdy nie widzialam penisa na oczy oprocz filmow ale slyszalam ze tam biora tylko najwieksze wiec sie nimi nie sugeruje. jaką szerokosc ma penis ? jak 2 palce ? mi nawet jeden się tam nie miesci.. :(

Gość Ukryte Bractwo Oranzystów
trzonek od mlotka 7kg

Gość Anitakg
porównaj do litrowego termosu

Gość dziewica z wyboru93
pytam powaznie. chce sie jakos nastawic psychicznie. palnuje to zrobic w w ciągu świąt bo bede sama w domu 2 dni i jest dobra okazja do tego.

Gość dziewica z wyboru93
wszystkie mądre bo juz dają na codzien. a nie pamiętają jak same miały taki problem pewnie :(

Gość dziewica z wyboru93
dodam, że mój chłopak jest Kameruńczykiem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość dziewica z wyboru93
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość pytają to odpowiem
to zależy, nie każdy penic jest taki sam, jeden może być grubości parówki, inny kiełbasy wiejskiej, a inny grubości Twojej zacisnietęj pięści:) Może to być też grubość zaciśnietej pięści Twojego taty :D Tak czy inaczej, nie martw się, zmieści się :)

Gość coś
Ja bachor kiedyś stamtąd wyjdzie to penis też wejdzie,spoko głowa do góry i nogi szeroko...

Gość coś
no i nie spodziewaj się,że pierwszy raz będzie przyjemny. Ale jak zdolny chłopak to zrobi tak,żeby nie bolało.