Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoły

Rozpaczliwie szukam miłości kobiety tylko wrocławianki

Polecane posty

Gość jakie musiałby spełniać
raczej uprzedzenie a nie dystans.

Gość jestem szczera
mylisz sie, nie mam ani uprzedzen do facetow ani nie cierpie przez nich, nikt mnie nie skrzywdzil i nie doszukuje sie w kazdym podlosci po prostu nie ufam ludziom na dzien dobry, nie wierze we wszystko co mowia

Gość nie loguje się
no to się chyba zaloguje:D Człowiek niby uczy się na błędach - ale powtarza je....

Ale w końcu bedziesz musiała komuś w przyszłości ponownie zaufać bo życie jest krótkie przemija i sztuką jest je przeżyć dobrze być szczęśliwym.

masz uprzedzenia. zakładasz co jak będzie a to uprzedzenie. nikt nie ufa i tylko naiwni we wszystko wierzą.

Dlaczego z założenia zakładasz że nikomu nie warto ufać nie każdy jest taki sam ludzie się różnia niektórzy chcą być w życiu szczęśliwi

Gość jestem szczera
bledy kazdy popelnia, bo ryzykuje, a nie da sie w zyciu nie ryzykowac, bo recept na dobre nie ma, ale jak mysli, zastanawia sie, analizuje wyciaga wnioski to nie popelnia bledow, nie powiela ich, sztuka sie byc tak glupim by pewnych rzeczy nie moc zrozumiec, mi sie nie zdarza zaufac moge, ale nigdy bezgranicznie wazne by dla mnie moje zycie bylo okej i bym sama niczego nie zalowala

Gość jestem szczera
nie zakladam, ze kazdy jest taki sam, wrecz przeciwnie a to, ze nie chce wierzyc bezgranicznie to mam do tego prawo

nadmiar analizy w uczuciach szkodzi. to moja prywatna opinia.

Gość jestem szczera
dlaczego w uczuciach? moze raczej w zyciu

Gość jestem szczera
powiedzcie gdzie we wrocku mozna poznac fajnego, normalnego, jeszcze wolnego chlopaka, ktory zamiast pouczac zaakceptuje mnie

Chyba nie sądzisz że ja Ciebie pouczam jestem wolny i właśnie szukam kobiety.

temat o miłości nie życiu :D zgłosiłaś się jako kandydatka dla autora zastrzegając pewne rzeczy przed pakowaniem. gdyby to był temat o poziomie wigu w nowym roku to analiza byłaby wskazana :D

powiedzcie gdzie we wrocku mozna poznac fajnego, normalnego, jeszcze wolnego chlopaka, ktory zamiast pouczac zaakceptuje mnie - słyszałem że w galerii dominikańskiej byli w promocji przed świętami ale po godzinie wszystkich sprzedali :D

Przepraszam ale ja kończę życze wam wszystkim wesołych świąt szczęścia w życiu dużo zrozumienia ,miłości docenienia przez innych partnerów.Ponadto byście otworzyli się na innych i dali im szanse w życiu może wtenczas życie odpłaci się tym samym dla was.

a ja czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rokochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?