Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

JESZCZE TYLKO PRYSZNIC, MAKIJAZ, CIUSZKI, SZPILKI I ZASIADAM DO WIGILII

Polecane posty

Wszystko juz praktycznie przygotowane, odebralam ciasta 12 rodzajów, sporo tego jest, uszka, pierogi, wszystko praktycznie gotowe, bylam u kosmetyczki, zrobilam tipsy, u fryzjera podcielam koncówki, poprawilam opalenizne. Teraz tylko prysznic, makijaz, seksi sukienka, ponczoszki, fryzura i bede gotowa, jeszcze dzieciaczki ubrac, mala ma sliczna nowa sukieneczke, syn sliczna modna koszule i spodenki, moze mu kapne zelem i podkresle jego fryzurke irokeza :) Rodzina juz sie kszata po domu, ale znalazlam kilka minut, zeby do was napisac. Widzicie, jaka jestem zorganizowana. Chcialam wam zlozyc zyczenia. Wszystkiego dobrego, duzo zdrowia, szczescia, pieniedzy, pomyslnosci, znalezienia pracy i urozmaicenia swojego zycia w realu. :) Wasza Beatka :)

Gość lola22zślaska
ahh.ohh ehh. a skad wiesz jaka jest modna koszula wśród chłopców twojego syna??tipsy opalenizne hehe wytapirowana lalal. wesolych swiat

no i oczywiscie speszal naj naj naj najlepsze zyczenia dla moich ulubionych kafeterianek: Jeny, stomatolozki i prawa-tywy ❤️

Gość dzieki za zyczenia beatka
i wzajemnie wesolych

Gość ptasiek nastroszony
a prawda jest taka ze siedzisz sama z wibrtatorem a za przysmak masz lzy samotnosci....

Gość rtyu45
ponczoszki z pejczem wyskocz z prezentu i w lateksie, hhhahah fantastko

Gość ptasiek nastroszony
sory, glupio mi, chcialem napisac, ze to ja siedze z kolczastym wibratorem w odbytnicy i spedzamy swieta we dwoje

Gość dsfsgdf
jesli to twoje kolezanki to juz jestem pewna ze to prowo...nara

Gość smutasiiik pechowy
jak wam dobrze ja teraz siedze sobie sama w czterech scianach, nie mam gdzie isc na wigilie;/ coz takie zycie wesolych...

no tak, te co chodza w bamboszach, nawet nie wiedza, ze od czasu do czasu w wielka uroczystosc mozna ubrac sie ladniej i zalozyc szpilki nawet w domu :-o

smutasiiik pechowy przykro mi :( a nie masz znajomych, rodziny? Nikt Cie nie zaprosil na swieta? to takie smutne :(

Gość dsfsgdf
beatka a ty jestes ze slupska??

nastepnej sie zebralo na zgadywanie skad jestem. Nie, nie ze slupska, jakiegos dzierzoniowa czy czegos i nie ze skarzyska :-o Próbujcie dalej :)

Gość rf4rferfe
Ale kicz i wiocha buhahhahhaha

Gość bgfhgfgtfgffggddd
Z okazji Świąt bedę delikatna....Beato.! i co to ma nas obchodzic jak zajebiste masz życie ołłll jes zajebiscie gratulejszyn.!a tak ogólnie coś przytępawa jesteś skoro opisujesz wygląd swoich dzieci na kafe na pare minut przed wigilią:O pozatym obrazasz kogos na innym topiku tylko dlatego ze nazwał dzisiejszą wigilię a Ty wielce oburzona ze przeciez jest to wieczerza.OMg skąd sie biorą takie puste lale????!!!!pytam sie.!!!! Wesołych Świat tak czy siak...:)dla pustaków tymbardziej :)

no tak, kochana, jestes tak sfrustrowana ze twoim jedynym ratunkiem, jest atak na lepszych od ciebie. Lepszych pod wzgledem zycia osobistego, rodzinnego, bo o finansach nie wspominam nawet w ten dzien.

Gość alkaewq111
Jeśli ktoś się chwali swoim zyciem na topiku to znaczy ze ma MegaProblem ze sobą .

raczej, jak ktos zazdrosci to ma mega problem. Ide juz bo cala rodzina na mnie czeka, wszyscy sluchaja koled i jest cudowna atmosera, az zal mi tutaj siedziec z wami. Wesolych swiat dla wszystkich normalnych ludzi :)

u mnie tez juz wszystko cacy, tylko ze mna cos nie hallo :P coz czas sie wziasc za siebie ;) za godzine wychodze Wesolych!!!!