Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kompletnie niedoswiadcz

Jak wyglada pierwszy stosunek seksualny w odczuciach u kobiety?

Polecane posty

Czy boli, jak bardzo? Jesli jest dziewica czy jest trudnosc w wejsciu? Czy kobieta ma przyjemnosc? I w ogole jakie sa odczucia dla kobiety? pytam sie, bo jestem dziewica prosze o powazne odpowiedzi

Gość nimfik
daj gg to ci co nieco powiem ;)

tutaj napisz

Gość mikołaj z marsa
jak jakiś idiota po wielu partnerkach to cie normalnie rozjedzie ale jak ładny prawiczek z malutkim to nawet nie poczujesz że już oklapł i sie pierwszy raz skończy

Gość Ojciec Darwinka
domyślam się, że nie chodzi tutaj o dziewictwo analne w męskiej odsłonie ;)

nie smiejcie sie, ale teoria to nie to samo co praktyka nie kazdy jest doswiadczony, zawsze musi byc ten pierwszy raz ja nawet nagiego mezczyne nigdy nie widzialam, mam na mysli jego miejsca intymne chcialabym sie kochac, ale nie wiem czego mam sie spodziewac i na co nastawic czy czegos obawiac

mikolaj z marsa - mozesz cos wiecej na ten temat ?

Gość Ojciec Darwinka
wpisz w google nagi mężczyzna i już będziesz widziała jego miejsca intymne

Gość będzie bolało
nie łudź się

Gość i na starcie nie będzie
przyjemne - chyba że ci zrobi minetę

Pytanie do kobiet: boli zawsze przy pierwszym razie czy pozniej tez? przez caly stosunek czy tylko na jego poczatku? jaka pozycja najlepsza na pierwszy raz? co mam rozumiec prze to, ze jak facet po wielu partnerkach to mnie rozjedzie? wyczuwacie panowie czy dziewczyna jest dziewica? - pytam sie oczywiscie panow co mieli stosunek seksualny z dziewica czy kilkoma dziewicami a nie wypowiadaja sie tutaj dla jaj

Gość babcia kaczanowska
jo jescyk nie wia, ciagle cekom na tyn pierwsy roz.Jak mi sie kiedys zdazy, to ci napisa

Gość boli przy pierwszym razie
później kilka pierwszych stosunków może być kiepskich no chyba że jesteś megarozluźniona. niech ci minetę strzeli to będzie git

Gość jak to wyglada...
tez mam ten problem.... jestem dziewica moj chlopak chce stosunku a ja nie wiem nawet jakie pozycje przyjmowac

Gość jak to wyglada...
pomozcie

Gość ludzie skad te pytania
u kazdego wyglada to inaczej. ja np. nie wiedzialam co mam robic i mój chłopak kierował moją ręką jak chciał żebym go pieściła tu i owam. Umów się,że ma Ci mówić, bo co z tego,że wiem gdzie jak nie wiem jak ;p Rozmowa, rozmowa, rozmowa. Ja np. nie jestem wstydliwa i o wszystkim przed z chlopakiem porozmawialam. A pozniej poszlo ;) I racja poczatki sa smieszne ;)

Gość kasaa
Jak nie bedziesz się tak stresowała i dasz się ponieść chwili to będzie dobrze,nie skupiaj się zbytnio na technicznej stronie,tylko wyluzuj i ,jak robi się to z ukochaną osobą moze być niezapomniane przeżycie

Gość kakakaalicjakakaka
u mnie bylo tak ze z wejsciem nie bylo problemow ale samo przebicie blony zabolalo ale doslownie chwile jakby uklucie igla. bylo to dosc orzyjemne ale nie byly to jakies wspaniale odczucia bez szalu ze tak powiem ;)

Gość flutter
Wszystko zależy od partnera, pozycji i anatomi ;) Chłopak z któym straciłam dziewictwo był prawiczkiem choć był ode mnie starszy kilka lat, Jak to robiliśmy pierwszy raz nie bolało nic(Leżałam na plecach i podłożyłam sobie pod pupę poduszkę żeby być wyżej, to dużo pomaga) było przyjemnie jak robił to bardzo mocno, nie było krwi ani nic, tej samej nocy zrobiliśmy to jeszcze 3 razy i potem już trochę bolało w pozycji na jeźdźca. Mnie czasami boli a czasami jest cudownie, zależy od humoru, poziomu stresu, pozycji, pory dnia...;D

Gość łomatkoooooo.
U mnie bolało, ale nie bardzo. Tj. przeżyłam, dzięki czemu mój pierwszy partner (jakiś chujek) wziął mnie 3 razy, 2 razy od tyłu i potem bardzo długo musiałam się leczyć, goić itp. Pewnie by bolało,. ale wcześniej znieczuliłam się alkoholem i myślą, że MUSZĘ, bo jestem już starym próchnem i to może mi tylko pomóc. Ale np. kolejny raz mnie bolał strasznie. Niby już nie dziewica i minął rok, ale... to był nie ten facet.... i po prostu nie mogłam go wpuścić wgłąb. Poczułam się strasznie.. Serio, nie wiedziałam, dlaczego, nie mogłam przyjąć kochanka w siebia jakieś 20-30 minut.. A potem bolało. za trzecim razem było z dawną moja miłością - teraz juz nic nie czyję, ale nie bolało i było niezbyt fajnie, bez fajerwerków, ale najlepiej. I poczułam sie lepiej, normalnie:) Tobie życzę powodzenia!

Gość łomatkoooooo.
U mnie np. ginekolodzy pytali, czy na pewno nigdy nie uprawiałam seksu. Nie miałam jakiejś superrozwinietej błony dziewiczej, ale pierwszy raz nie był przyjemny, długo dochodziłam do siebie a apropos krwi, to ten dupek zapewne obudził się w łóżku całym we krwi... Ślady po naszym seksie były widoczne na całym łóżku, wszędzie.. Wyrzuciłam te pościel i spaliłam, nawet nie próbowałam czyścić.

Gość gość
mnie nic nie bolało, wcale od razu wrecz przyjemnosc :) wszystko zalezy od kobiety.. od jednych tez slyszalam ze cholernie boli ale u mnie sie to nie sprawdziło.. oczywiscie gra wstepna wczesniej :)

Gość heka
ja boje sie bardzo... mam chłopaka od 4 lat i chce to zrobić ale strach mnie ogarnia. dodam, ze mam 22 lata. jak sie rozluźnic pr\ed tym?

Gość gość
Ludzie gdzie Wy porad szukacie? Przecież tu sama patologia siedzi.

Gość gość
Na pewno zrób to z partnerem, którego kochasz i się go nie wstydzisz. Przed rozpoczęciem współżycia na początek najlepszy jest petting, wtedy poznajecie siebie, swoje ciała, dowiadujesz się jakie pieszczoty lubi Twój partner. Co do samego stosunku to troszkę bolało, ale nie tak, żeby to było uporczywe. :D Krew mi nie leciała. Swój pierwszy raz wspominam bardzo mile i nie zmieniłabym niczego.

Gość jatunaciebieczekam
hmm pierwszy raz boli jak cho/lera. nie mógł we mnie wejść bo bolało mnie, ale zacisnęłam zęby i wszedł. ale całe szczęście się nie zraziłam pierwszym razem, bo okazało się że seks z moim ukochanym jest boski. jesteśmy ze sobą 4 lata i świetne orgazmy z nim mam ;).