Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wigilia 2011

Do dupy Swieta,siedze i placze:(

Polecane posty

Gość schowana gwiazdka
ja jestem ale zaraz uciekam :)

Gość schowana gwiazdka
dobranoc wszystkim.

Gość gggttttaaaaaaa
Ja też ciągle płączę siedze sama i tak juz cale swieta...:(:(:(:(:( Wesołych swiat Wam kochani!

Gość Do dupy Swieta...@...
Widze ,ze nie tylko u mnie smutne swieta....Ja tydzien temu pochowałam mame.....strasznie mi ciezko ,jak sobie uswiadamiam ze nigdy jej juz nie zobacze,nie pogadam to czuje taki ciezar ze nie moge zlapac oddechu.....Dobrze ze mam meza i syna -to mnie motywuje zeby cos robic .A do autorki:rozumiem ze twoj facet nie obchodzi swiat itp...ale czy naprawde tak ciezko byloby mu zjesc z toba kolacje wigilijne jak widzi ile dla ciebie to znaczy.....Zycze wszystkim spokojnych swiat.

Gość wigilia 2011
Dziekuje dziewczyny za mile slowa! wspolczuje smierci mamy:( Ja wlasnie jem sama swiateczny obiad ,On dalej spi....Ryczec mi sie chce! oczy opuchniete od wczorajszego plakania,za niedlugo do pracy musze isc ,nie chce mi sie ...

Gość schowana gwiazdka
Wigilia hej. widze, ze humor sie nie poprawil. nie rozmawiacie wogule ze soba?

Gość i ja tak samo
wigilia 2011 olej to! widzisz jak czytam ciebie to nie wiem,czy to ja mam gorzej ze nie mam nawet takiego co w swietach nie chce uczestniczyc,czy tak naprawde mam lepiej niz ty bo przynajmniej nie musze sie martwic,ze jakis baran nawet w swieta mi fochy bedzie stroil usmiechnij sie,i zycze milego dnia!

Gość schowana gwiazdka
gjkjlk jak dzisiaj nastroj? u mnie ze zblizajacym sie wieczorem humor znika pomalu. jakos smutno mi bardzo. nawet w tv nic normalego nie leci :(

Gość ihahhahahaaaaavampirelove
Boze,jaka ulga,wolne ciało,bez padalca! Wybór wolny,moje ciało,moje zycie,moje JA! Aaaaa,zal mi was,biedne Polki,ze wy musicie byc zmuszane ustawą do tego koszmaru O k...jakieś niewolnictwo czy jak

Gość Co dalej?
Co dalej?

Gość dalej to będzie rozstanie
Zamiast ryczeć lepiej szczerze porozmawiać...

Gość kkoolllooo
wiecie co

Gość kkoolllooo
ukladam swoj sexplan chce wykozystac o 5 lat starsza kobiete dla potrzeb zaspokojenia sexu

Gość sama samotna...
Ja juz placze,lzy mi wyschly swieta byly naprawde do dupy...nikt nie przyszedl do nas szanowny morde zachlal juz w wigilje.I tak mam co roku.Jak kiedys kochalam swieta ,ten caly czas przygotowan,ten wspanialy nastroj....teraz mam ochote wykreslic te swieta z kalendarza.Tylko moje dziecko mnie przy tym wszystkim trzyma....

Gość wigilia 2011
up:)