Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdxxxf

prezent-problem

Polecane posty

Gość xdxxxf

dostalem od dziewczyny na maxa pedalski szalik. oczywiscie podziekowalem nic nie sugerujac. tylko teraz doradzcie mi. mam w nim chodzic czy moze jej powiedziec ze mi sie nie podoba? pytanie kieruje do dziewczyn. czy chcialybyscie uslyszec prawde czy lepiej nie?

Gość noooboocoo
Wszystko zależy od tego jaki to szalik, bo być może tylko Tobie wydaje sie on pedalski...

ja chciałabym usłyszeć prawdę :P szalik zawsze można wymienić na inny, a następnym razem wiedziałabym lepiej co może się spodobać, a co nie.

Gość stella23
pedalski tzn?

Gość siabadaba
teraz będzie musiała ci zrobić laskę. oczywiście z połykiem :classic_cool:

Gość xdxxxf
noooboocoo,stella23 nie ma znaczenia. chodzi o to, ze dla mnie tak wyglada. oczywiscie nie ma na nim namalowanych mężczyzn ani nic z tych rzeczy, ale mi się nie podoba. biała Nokia C6 poważnie? mam powiedzieć: "ten szalik, który mi kupiłaś jest jednak brzydki" siabadaba za takie odp dziekuje

Gość siabadaba
lepiej niech ci zrobi, bo jak nie to zrobi laskę komu innemu 🖐️

serio, ja się nie obrażam za takie coś i zawsze mówię, że jak się prezent nie podoba to ma mi ten ktos powiedziec i coś zaradzimy. Trochę spaliłeś,bo powiedziałeś już, że Ci się podoba... Ale może po prostupowiedz, że nie chciałeśjej sprawiać przykrości?

jak się obrazi to jej przejdzie :P a takie oszukiwanie jej, że niby mu się ten szalik spodobałi zmuszanie do noszenia go jest bez sensu, jak się wyda po jakimś czasie to się dopiero dziewczyna wkurzy :P

Gość xdxxxf
siabadaba takie zarty mnie nie smiesza reszcie dziekuje, poczekam jeszcze na inne odpowiedzi zanim podejme decyzje

Gość a jaaaaaa nic
moze wyniknac z tego dziwna sytuacja, moze po prostu nie mow nic, traktuj normalnie ten prezent-raz na jakis czas dasz rade zalozyc, nic sie nie stanie prawda? a i ona nie bedzie miala poczucia ze zle wybrala. nastepnym razem delikatnie ja nakieruj albo mow od razu tak jak ktos wyzej zaradzil. teraz po ptakach juz

Gość kxndsujf
moim zdaniem najlepiej jakbyś powiedział "kochanie, przepraszam, ale ten szalik nie jest za bardzo w moim guście" i po problemie. jak jest normalna to się nie obrazi :)

Gość sdfghjkl
ale wytłumacz jak faktycznie ten szalik wygląda?Może wcale nie jest taki zły tylko Tobie sie taki dziwny wydaje.Nie podejrzewasz chyba ze dziewczyna kupiłaby ci badziewny szalik.

Gość xdxxxf
sdfghjkl co ty ode mnie chcesz? myslisz, ze ci go oddam? moze mam ci jeszcze zdjecia zrobic? po prostu mi sie nie podoba i tyle. mam nadzieje ze zima bedzie lagodna, a dla spokoju zaloze go raz kiedys