Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w wigilie

chlopak mnie zostawil w wigilie

Polecane posty

Gość facet1977r.
marszczy fredzior- wstydż się za siebie,a jak wychowali cie rodzice? też tak mówią do siebie?wspułczuje tobie,ale może kiedyś dostaniesz za swoje.

Gość facet1977r.
marszczy fredzior-BRAK KULTURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet1977r.
MARSZCZY FREDZIOR- WYCHOWALI CIEBIE NA ŚNIETNIKU? CZY W KANAŁACH?

Gość Apollo1989
Zgadzam się nie powinno tak się zwracać do kobiety. Może MarszczyFredzior tak mówisz, bo nigdy nie przeżyłeś prawdziwej miłości, bo nie zostałeś zraniony. Nie wiesz jak wtedy jest ciężko. Jak ciężko o kimś zapomnieć. Pogodzić się z tym. Czasem tak bywa, że miłość nas zaślepia i ja dobrze to rozumiem. Ale trzeba przejrzeć na oczy. Zrozumieć. Staraj i Ty się zrozumieć, a nie kogoś oczerniasz :P

Gość do faceta siedemdziesiatego
77 - caps locka uzywa sie wtedy kiedy sie na kogos krzyczy, nie rozumiem czemu namietnie uzywasz tego w kazdym poscie.

Gość Apollo1989
facet1977r Oj rozumiem Twój gniew, bo też mi się to nie podoba co on powiedział. Oj ale bez przesady :)? O co tyle nerwów :)? Trochę spokoju :) Dobrze wiesz, że nie przemówisz takiemu do rozsądku w taki sposób, wiec po co niepotrzebnie się denerwować hm :)? Zresztą jestem zdania, że nerwy i tak do niczego dobrego nie doprowadzą :P Już nieraz zdążyłem się przekonać, że spokojem opanowaniem można więcej zdziałać, niż gdy da się ponieść emocją :)

Gość sama w wigilie
Oj zaczytałam się strasznie i dopiero teraz zasiadłam do kompa;) "mój" wydzwaniał do mnie, nie odebrałam, teraz dostaje co kilka sekund sms jaka to jestem szmata, ze dziwi sie, ze moge sobie spojrzec w twarz w lustrze, potem pyta np. co robie w sylwestra, załamka, nie odpisałam na żadnego z tych smsow. Zrozpaczona, widze w Tobie siebie jeszcze z przed kilku dni, ale uwierz mi nie warto, sama dojrzejesz do tej decyzji, na wszystko przyjdzie czas, od Ciebie zalezy ile jeszcze chcesz go zmarnować. Wez olej tego palanta poprostu! Apollo, postaram sie jeszcze dzis wyskrobac tego maila, ale niesamowicie wciagnela mnie ksiazka, a czytanie zawsze odrywa mnie od problemow;) Facet, bardzo dziękuję Ci za dobre słowa. Ja nie chce sie na nim mscic, najwieksza kara i tak dla niego bedzie to, ze mnie juz przy nim nie ma, tylko on jeszcze tego nie wie;) aha i ach, nawet nie wiesz jak mi pomogłaś, dzięki Twoim wypowiedziom zrozumiałam, że nie chcę tak żyć;) ehh, nie odpuszcza, kiedy to piszę widzę, że cały czas przychodzą smsy, załamka, łapię się na tym, że znam już cały schemat i wiem co za chwilę usłyszę.

Gość sama w wigilie
giń szmato, tak mi napisał mój "ukochany", Boże jaka ja byłam ślepa

Gość Apollo1989
Oj widzisz to palant jest. Próbuje sprawić, byś myślała, że wszystko co złe jest przez Ciebie :P No widzisz co Ci pisze. To jest idiota!!! Nie widzi tego co ma a traktuje Ciebie jak ścierwo :P Hihi dobrze poczekam :) Dobrze, że zajęłaś się czymś, co oderwie Ciebie od myślenia, ale na szczęście on Ci pomaga przejrzeć na oczy tym co pisze :P

Gość Apollo1989
Hihi ojejku a ja Ci nie pomogłem hm :)? Oj starałem się jak tylko mogłem :D

Gość flawiflaw
On teraz bedzie szykowal wyzwiska wiekszego kalibru, bo chce cie sprowokowac. On teraz bardziej "cierpi" niz ty, bo czuje sie olany. Bedzie rpowkowal, oj bedzie...

Gość sama w wigilie
Zrozpaczona Ale o co mu chodzi,.pierw mowi ze nie chce zemna byc a pozniej ze mozemy sie spotkac w tyg ale mam sie zachowywac normalnie Jak na mój gust to też jesteś tylko opcją, koleś robi Ci pranie mózgu, co chwila mówi to samo. O co mu chodzi? o to żeby mieć Cię w rezerwie. Ja też się zastanawiam po co "mój" teraz do mnie wydzwania pisze, odpowiedz jest prosta, on chce miec cały czas nade mną kontrole, zerwał ze mną to powinien mieć gdzieś to co ja robię, co planuję na sylwestra czy jak się czuję. Psychol, psychol, psychol

Gość sama w wigilie
Apollo, oczywiście, że pomogłeś! Aż ciężko mi uwierzyć, że jesteś mężczyzną;) A jeśli rok w Twoim nicku to rocznik urodzenia, to jesteśmy równolatkami;)

Gość Apollo1989
Hihi oj pewnie, że jestem mężczyzną :) No widzisz nie wszyscy są tacy jak Twój chyba mogę już powiedzieć były. Są różni mężczyźni :) Oj tak to mój rok urodzenia :)

Gość sama w wigilie
W takim razie jest jakaś nadzieja na normalnych facetów;) Pozdrawiam Cię serdecznie;) Mój teraz ma faze przepraszania, ale po chwili grozi, że jeśli teraz nie odpiszę to już będzie definitywny koniec.

Gość flawiflaw
Sama kiedys mialam z ciut podobnym psycholem do czynienia, i wiem ze potrafia uzaleznic od siebie. Dopiero gdy zakochalam sie na zaboj z innym, to z tym skonczylam definitywnie ta szopke :p

Gość Apollo1989
Nawet gdyby Ciebie błagał na kolanach byś do niego wróciła, to nie wracaj :) Wiesz, że to nie ma sensu :) O to dobrze że tak pisze :D Hihi może w końcu da Ci spokój :) No ale prawdę mówiąc wątpię w to :P Pewnie dalej będzie Ciebie zarzucał smsami, próbował sprawić byś poczuła się winna. Nie da Ci spokoju :P Oj ale przetrwasz ten okres prawda :)? Nie daj się złamać :D Sama widzisz jaki on jest :) Oj widzisz ile Ci dało napisanie tutaj do nas :)? Lepiej jest, gdy ktoś spojrzy na całą sytuację trzeźwo, gdy pomoże Ci zrozumieć, przejrzeć na oczy :)

Gość aha ii ach
nie chwaląc się, ja wiedziałam, że tak będzie :D stracił grunt pod nogami i teraz lekko zgłupiał. Moze nie rób tego eskperymentu, o którym pisałam i nie sprawdzaj go juz. Totalnie przewidywalny psychol. Szkoda czasu na niego. A do Apolla skrobnij maila, faktycznie. Nawet inetrnetowo dobrze jednak mieć poczucie, ze jest ktoś odmiennej płci, komu zalezy. Mnie też zalezy, żebys sie z tego otrzasnęła jak najszybciej, bo na 100% cię czeka lepsze życie bez niego. Dlaczego mi zalezy, to juz wiesz. :) Trzymaj sie, dobranoc, poczytaj, obejrzyj film, zajmij się tym, co ci sprawia przyjemnosc. I... pozdrów babcię ode mnie ;)

Gość facet1977r.
sama na wigilię-cieszę się że rozumiesz to że nie wszyscy są tacy jak Twój były. Nie ukrywam,że chciałbym porozmawiać z Tobą przez tel. ps. mój plan to nie jest plan zemsty. Nie ukrywam,że chciałbym się spodkać przy kawce w celu rozmowy(tylko),ale ta decyzja nie należy tylko do mnie. Nieważne co zdecydujesz,na moją pomoc możesz liczyć.Pozdrawiam.

Gość droga autorko tematu
jestem z Ciebie bardzo dumna, że tak szybko sobie poradziłaś z tym gnojem. pisz tutaj, a otrzymasz wsparcie :) naprawdę, jesteś na dobrej drodze :) teraz czeka Cię nowe, pełne cudownych możliwości życie! wszystko w Twoich rękach :)

Gość sama w wigilie
Powiem Wam, że jestem strasznie dumna z siebie, ciesze się, że mogę Wam napisać, że nie złamałam się, że są ludzie, których interesuje to co się dzieje w moim zyciu. Zakładając trochę ponad 24 h temu ten temat nie myślałam, że ktoś w ogóle odpowie;) aha i ach, jestes super babką, zyczę Ci dobrej nocy i zapewne do jutra;) Chyba wyłączę telefon, nie mam juz siły czytać tych bzdur, które on mi serwuje. Raz wyzwiska, za chwilę groźby, potem przeprosiny, jak na karuzeli.

Gość facet1977r.
niewiem czemu na moim adresie mailowym jest tlen. mój adres to amperekhej@interia.pl.

Gość Apollo1989
Oj pewnie, że interesuje :) Chcemy Ci pomóc to przejść :) Hihi no widzisz a jednak i to sporo osób się odezwało :) Nie wszyscy są obojętni na cierpienia innych :) Hihi oj nie warto nawet czytać :) Już wiesz, że nie jest Ciebie wart. Nie ważne co napisze nie ma po co do niego wracać :)

Gość nkoik2poie2
autorko jestem pełna podziwu twojej osoby... trzymaj tak dalej. Ja kiedyś miałam podobną sytuację, najpierw wyzwiska potem przepraszanie... na końcu mnie uderzył i to mnie postawiło na nogi... zrozumiałam ,że już nic do niego nie czuje, skończyłam definitywnie... teraz mam kochającego, cierpliwego faceta... z nieba mi spadł :) Jesteś wartościową osobą... wszystko ci się jeszcze ułoży... tylko broń Boże zerwij wszelkie kontakty z tym idiotą... :) pewnie matka go żelazkiem na dobranoc tłukła... i mu uraz psychiczny został ;)

Gość facet1977r.
sama na wigilie-jak byś nie wiedziała to takie nękanie,grożby itp. Jest już karalne w 100% .odbyły się już rozprawy w sądach wygrane przez poszkodowane kobiety. wystarczy zgłosić ten problem na policję oni pokierują dalej sami.musisz jednak mieć dowód w tel. tak,że nie kasuj tego. może się przydać. pozdrawiam.odp.proszę.

Gość sama w wigilie
Ja się nie zamierzam z nim po sądach ciągać, ile może tak wypisywać, tydzień? w końcu mu się znudzi;) Czuję w sobie ogromną siłę, nie wiem skąd takie uczucie pojawiło się u mnie, ale dawno się tak nie czułam, dzisiaj nawet nie płakałam, zaczynam wierzyć w siebie;)

Gość nkoik2poie2
Dziewczyny ! Polecam wam książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" przeczytajcie koniecznie! można znaleźć w ebooku na chomikuj :)

Gość Apollo1989
Hehe no pewnie rozumiem Twe podejście :) Oj pewnie uwierz w siebie :) No widzisz jak dzielna z Ciebie kobieta :) Jesteś silna poradzisz sobie :) Jestem pod wrażeniem jak dobrze sobie z tym radzisz :)

Gość sama w wigilie
Wcześniej czytałam mnóstwo tych poradników, ale szczerze nic mi nie dały, wydaje mi się, że do takiej decyzji trzeba dojrzec;) A ja wcale nie chcę być zołzą, chcę normalnie, szczęśliwie i przede wszystkim szczerze żyć, bez żadnych zagrywek i gierek;)

Gość facet1977r.
sama na wigilie-choć niewiem, czy coś pomogłem,ale starałem się. Cieszę się,że czujesz się silniejsa - tak ma być. ja czekam na Twoją decyzję. dobranoc.lecę ny ny, bo już mam różne myśli w główce .trudno mi pisać ,ale pomagając Tobie -polubiłem Ciebie.Twój charakter jest naprawde ok. Bądz silna . SERDECZNIE POZDRAWIAM. Dobranoc.