Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ., / ,. ,

co zjedliscie/?

Polecane posty

Gość ., / ,. ,

karpia szklanke coli kluski z makier-pol talerzyka szklanke barszczu 6 uszek pekam

Gość noooboocoo
Barszcz z nie wiem iloma uszkami, ale dużo ich było, ziemniaki, kapusta z grzybami i dwa kawałki karpia, talerzyk makówek, szklanka kompotu z suszu i mam dość. Brzuch mnie boli.

Gość schludny wygląd
barszcz z uszkami, łyżeczkę kapusty z grzybami, kilka pierogów, dwa kawałki karpia, ciasto, owoce i jestem nasycona... oczywiście kompot z suszu.

Gość e434frw56
Zupę grzybową ( mało ) . 3 kawałki ryby, małą łyżkę kapusty z grochem, łyżkę sałatki warzywnej i jednego naleśnika z grzybami i kapustą. I jedną babeczkę czekoladową.

Gość 2 kawalki karpia lyzke kapusty
pol keksa, 1 kawalek makowca, pekam

Gość takawigiliowa
kapusta z grochem, ryba z kasza, pierogi z kapusta i grzybami, barszcz czerwony z uszkami, kluski z makiem, kompot z suszu i po jakiejs godzinie troche salatki jarzynowej.

Gość akashanet
zupę fasolową mała filiżanka rybę z pieca z brokułami 400 g (frosty) do tego ser żółty i ketchup kawałek jabłecznika

Gość nie poniedziałek ONA
hmm 2 krokiety, kilka pierogów, barszcz, rybę smazoną sałatke, dwa kawałki snikersa i dwa kawałki sernika

Gość o koorwa
zjadłam w chooj :o ogromną porcję grzybowej, sporawą rybę, 5 pierogów, śledzia w oleju, sernika, piernika i trochę jabłecznika, a do tego cukierki :o