Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asfddfdgfd

mam wieczna depresje, wy tez tak sie czujecie?

Polecane posty

Go艣膰 asfddfdgfd

ale staracie nie narzekac? nie widze najmniejszego sensu zycia :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ja, w wiecznej depresji
jak wy偶ej w nicku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panna bez kota
I ja. Choruj臋 na depresj臋 od oko艂o 17-18. roku 偶ycia, a mam 31, wi臋c ju偶 13 lat pr贸bowania wszystkich lek贸w, wszystkich terapii, pobyt w szpitalu. I nic. Ka偶dy dzie艅 to m臋ka, od przebudzenia a偶 do za艣ni臋cia - o ile jestem w stanie zasn膮膰. I tak ju偶 b臋dzie zawsze, nie ma nadziei. Jak pomy艣l臋, 偶e mog臋 偶y膰 w tym stanie kolejne kilkadziesi膮t lat... wol臋 nie my艣le膰. Cierpi臋 z chwili na chwil臋. I jedynie kafeterii mog臋 si臋 zwierzy膰, bo wszyscy pseudo przyjaciele odeszli dawno temu, tak samo rodzina. Dzisiaj Wigilia, czuj臋 depresj臋 jeszcze bardziej ni偶 zazwyczaj. Trzymajcie si臋 ciep艂o, mo偶e dla Was jest jeszcze nadzieja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfddfdgfd
nie ma :/ u mnie ten stan trwa juz jakies 2 lata i nie zanosi sie na zmiane:/ bo niby jak i co mi sie odwidzi, teraz bede sie tylko starzec w czym moge odnalesc sens zycia ? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panna bez kota
Chcia艂am Was tylko pocieszy膰, ale dobrze wiem, 偶e pr贸藕no szuka膰 nadziei. Czeka nas cierpienie, dzie艅 po dniu, do ko艅ca 偶ycia. I trzeba si臋 jako艣 w tym odnale藕膰. Jakby si臋 ju偶 by艂o w krainie Gehenny... Bo co mo偶na zrobi膰? Nic. Zupe艂nie nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfddfdgfd
cierpienie egzystencjalne ? bo ja nie cierpie dla mnie zycie to nuda , nic sie nie dzieje wstaje ,jem , rozmawiam z ludzmi automatycznie, jem ,spie, i zbytnio sie nie przemeczam :O

Udost臋pnij ten post