Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliannna88.

Jestem tak beznadziejnie brzydka, ze zawsze bede sama:(

Polecane posty

Gość sdrhjy7
i nie mówcie tu o bzdetach, ze ktos jest debilem bo patrzy na opakowanie a nei wnetrze!!!!!!!!!!! Kazdy bez wyjątku patrzy na opakowanie. Kto chcialby sie kochac ( nawet sie nie podnieci) z osoba ktora go nie pociaga fizycznei!!!!!!!

Gość obudz sie
masz calkowita racje. Latwo powiedziec zmien sie swoje nastawienie etc. Te rady to zwykle nabijanie ludzi w bolo! Prawda taka, ze sama na wlasnych bledach musisz sie na swiecie poznac. Zdobytwane doswiadczenie umiejetnie wykorzydtywac i kto wie? Na dobra sprawe sama nie wiesz czego szukasz "aby mnie kochal" to wiesz? ciut za malo. Nie sama ani dla samej milosci czlowiek zyje

Gość miałam podobnie jak
nie rozumiem????00 identyczna sytuacja i prawie identyczny wiek dziękuję teraz wszystkim facetom, za to że "istniejecie"

Gość obudz sie
To ja Ci to objasnie jak rozumiem to ja. Musisz sie poparzyc raz aby wiedziec co parzy. Wiesz sukcesy i porazki skladaja sie na doswiadczenie.

Gość agnessbuziaczek
Juliuszu Cezarze jesteś szczery aż do bólu:(. Do autorki:).Ja Cię doskonale rozumiem niestety. Ludzie są jacy są. Każdy z Nas zwraca uwagę na wygląd, a faceci w szczególności. Chciałabym Ci powiedzieć, że prawdziwa miłość przychodzi niespodziewanie. W najmniej spodziewanym momencie poznasz kogoś kto przewróci Twoje życie do góry nogami:). Zobaczysz, ze tak będzie:). Będziesz planować wspólną przyszłość z kimś. Wiem, że jest teraz Ci ciężko. Życie zaskakuje każdego dnia. Musisz pozwolić tej drugiej osobie zbliżyć się do Ciebie. Ja patrząc w lustro czuję wstręt do siebie. Nienawidzę swojego wyglądu. Mam nadzieję, że Ty tak nie masz:(.Miałam myśli samobójcze. Myślałam, że to najlepszy sposób:(. Mój mężczyzna powtarza mi, że jestem piękna...A ja zamiast się cieszyć to kłócę się z Nim:(. To jest silniejsze od uczucia do Niego.

dobrze ze ja mam ladną twarz ;) dziekuje moim rodzicom ;) ja pomimo ze jestem ladna tez nie mam nikogo po pierwsze ciezki bardzo ciezki charakter po drugie jestem strasznie wybredna nie trzeba byc brzydkim zeby nikogo nie miec he to tak na pocieszenie wszyscy moi koledzy kiedys startowali do mnie ale zaden mi sie nie podobal wiec jestesmy kumplami schudnąc zawsze mozna gorzej z twarzą jak juz sie jest strasznie brzydkim to kaplica jedyna moja rada musisz miec zaj.ebiste wlosy to duzo tuszuje zadbane grube i lsniące ;)

Gość przyszłyyy premier RP
No to chyba ja mam gorzej... Jestem bardzo ładna, a nie przyciągam dosłownie nikogo. Powtarzam: NIKOGO. Nie wiem co jest ze mną nie tak... Chyba mam spieprzony charakter? Ale, czy to widać tak od razu? Kiedyś usłyszałam, że faceci o mnie marzą, ale nie jestem materiałem na partnerkę... To mnie załamało. Nie wiem co mam zmienić?

Gość obudz sie
Czesc no nie wiem czy masz gl orzej. Swiadoma swojej atrakcyjnosci kobieta czy kobieta niedowartosciowana. Nie ma zadnej skali ani regul kto ma gorzej po prostu jest zle i juz. A teraz cos robilas w tym kierunku aby hmmm ruszyc swoj problem?

No i tak sobie myślę - co by było jakbym była brzydka? Pomimo okropnego charakteru, okropna twarz i sylwetka... Współczuję Ci autorko, ale jednocześnie podziwiam Cię, że jeszcze walczysz. Powodzenia. Należy Ci się porządny chłop z krwi i kości. Będę trzymała za Ciebie kciuki :)

Ja nie wiem, co ja mogę jeszcze zrobić? Nie potrafię się zmienić. Nawet nie mam motywacji...

Gość obudz sie
Daj sie poznac ludziom. To nic nie kosztuje a juz to jakis krok ;)

Gość ...taka jedna ja...
Uroda szczęścia nie gwarantuje, jeśli ma się zjechany charakter. Wiem coś o tym, ale nie potrafię tego zmienić. Ludziom nawet do głowy nie przychodzi, ze taka laska może być nieszczęśliwa, że jest samotna. Już przestałam ich wyprowadzać z błędu, bo nie mam siły.

Gość obudz sie
i od tego zczyna sie jakis krok. Czemu przyklejac sztuczny usmiech przed innymi?