Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psikusek20

MÓJ FACET TRAKTUJE MNIE JAK ŚMIECIA !!!!

Polecane posty

Może opowiem Wam Naszą historię.... Znamy się od 3 lat, od roku mamy ze sobą dziecko. Byliśmy w sobie bardzo zakochani, nie widziałam świata poza nim a teraz.... Odkąd przebywam w domu kłócimy się o wszystko. On nie ma czasu na nic, na syna, na zrobienie czegoś w domu, na nic a potrafi całe dnie chodzić i obijać się o ściany ( czyli nie ma zajęcia ) nie chce mi pomagać, olewa mnie i traktuję jak jakiegoś śmiecia. Twierdzi, że kobieta jest od sprzątania, gotowania i prasowania. Czasami się buntuje i nie robię w domu nic, ale to nie pomaga. On ma to w nosie. I w końcu muszę sama wstawić naczynia do zmywarki bo on tego przecież nie zrobi. Nie chce zostać z naszym synem nawet na godzinę abym mogła sobie wyjść na spotkanie z koleżanką. Ostatnio miał chyba romans z koleżanką ze szkoły, ale nie jestem pewna. Odzywamy się do siebie strasznie. Ja zaczęłam pierwsza a on się tego ode mnie nauczył i ostatnio nazwał mnie jebaną suką. Dziewczyny pomóżcie !!! CON MAM ROBIĆ ? Z jednej strony chciałabym się wyprowadzić bo już nie daje sobie z tym rady, ciągle płaczę i chodzę zła a z drugiej strony chcę zostać bo go trochę kocham i nie mam zresztą gdzie iść. Rodzice mnie nie przyjmą, mam ciężką sytuację rodziną a nie stać mnie na własne mieszkanie bo przebywam na bezpłatnym urlopie wychowawczym.

Gość nikt Ci męża nie wybierał.....
trudno. wesołych świąt.

Gość a bo to...
on chodzi do szkoły, bo jest nauczycielem czy uczniem?

Gość hgddh
Trzeba było myśleć zanim zrobił Ci dzieciaka...gratulacje, sama sobie zgotowałaś taki los.

Gość 536346
masz 20 lat i rocznego dzieciaka? :O

co masz robić ? :O skoro wyzywacie sie od rożnych epitetów to nie widzę przyszłość odejdź i miej spokój i niech dziecko nie słucha rzucanych motylków

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
ja bym już po takich akcjach dawno z nim zerwała. i mysle ,ze teraz juz przyszedł na to czas właśnie

po za tym sama zaczęłaś macie brak szacunku do siebie ! kochasz i wzywasz :O no chyba nie jesteś zrównoważona

Gość żaba...rosia
dokładnie, myszka, chciałam właśnie to napisać - z postu autorki wynika, że ona jest dla niego dokładnie taka sama, ale oczekuje wyjątkowego traktowania Autorko - czyta patologia, którą sama stworzyłaś

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
może poproś jakąś rodzine czy możesz u nich zostać na pewien czas, albo znajomych i jak będziesz tylko mogła szukaj pracy. Tobie( jesli maz lepiej zarabia) o dziecku przysługują i należa sie alimenty! jak sie uprzesz napewno sobie poradzisz tylko musisz tego chciec

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
a miszkania nie musisz od razu kupować wystarczy ze wynajmiesz cos na poczatek

Może i patologia - macie rację. Mieszkanie jest jego, utrzymuje nas od jakiegoś czasu bo ja nie mam dochodów to i uważa, że wszystko mu wolno. Sama to wszystko zaczęłam i co teraz ? Kocham go i chciałabym walczyć o ten związek, ale co mam robić ? Czy jest jeszcze szansa ? Jak cofnąć to wszystko ? Przeze mnie przepływa taka agresja, że nie potrafię się czasami w niektórych sytuacjach opanować. Psycholog ? Czy już jest za późno ? Co mam robić i jak mam walczyć o swoją rodzinę ? Aby żyło nam się lepiej i abym nie robiła tego co robiłam ?