Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychawpplw

bardzo prosze o pomoc kobiecy problem

Polecane posty

Gość mychawpplw

wczoraj czulam mocne swedzenie warg sromowych ale na dole bliżej wejscia do pochwy,potem bol,jedna znich bla mocno czerwona i opuchnięta... dzis obudzilam sie ,i w tamtym miejscu mialam pelno zaschniętej zoltej wydzieliny z pochwy leci mi jakby biale mętne ''cos'' jak mleko ... nie kochalam sie z nikim,nei wiem co to moze byc ?jest jakieś domowy sposób żeby to załagodzić?mam 19 lat pozdrawiam

Gość mychawpplw
dziś nadal czuje bol,martwię sie ,teraz przez swieta nie pojde do lekarza ani tp może któraś z pan coś doradzi?

Masz w domu jakiś rumianek albo inne ziółka łagodzące? jak masz to sobie zaparz i zrób okład a po świętach do lekarza

Gość mychawpplw
mam herbate rumiankowa aby...

Gość aha ii ach
sprawdź gdzie najblizsza czynna apteka. Kup clotrimazol i smaruj, dosć głeboko. Poza tym kup Tantum Rosa i płucz irygatorem. Byle do wtorku, potem musisz do gina jednak.

Gość nasiadowka
nasiadowka 15 min w cieplej wodzie z mocnym roztworem soli kamiennej np pol kg soli do duzej miski powinno pomoc juz po 1 zabiegu

Gość z ta sola bym nie ryykowała
bo moze podraznic. Pewnie grzybica- bralas antybiotyki czy moze jestes osłabiona? Gin ci cos zapisze. Pij duzo jogurtu czy kwasnego mleka i odzywiaj sie dobrze

Gość lady bronka
maśc clotrimazolum jest dobra na swedzenie, spróbuj lactovaginal dopochwowo na noc stosowac, mozna tez provag albo jakis inny probiotyk doustny. niestety ginelokoga chyba nie unikniesz.