Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likxassss

sok z cytryny do ryby- w jakim celu?

Polecane posty

Gość likxassss

po co sie kropi rybe, czy filety z ryby przed smazeniem sokiem z cytryny??co on daje??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość po to żeby nie
"pachniała" rybą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jdnhfjkd
cutrynę icebule sie daje, żeby zabic smrod rybi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobitkakochającazupki
zapach też,ale głównie by zmiękczyć ości:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jejku, to wy jecie smierdzace ryby? cytryna do ryby, a takze miesa, salatek, czegokolwiek, dodaje taki orzezwiajacy posmak. na tej samej zasadzie co ocet. a ze ryby i owoce morza same w sobie maja smak bardzo delikatny, prawie mdly, to dodatek orzezwiajacej cytryny zawsze milo widziany :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak jemy śmierdzące ryby
a widziałaś jakąś pachnącą rybę? A może pachnącą cebulę czy czosnek? :-D Po prostu dla niektórych takie zapachy są nie do przyjęcia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
w pewnym sensie zartowalam ;) aczkolwiek bardzo swieze ryby praktycznie niczym nie pachna ... ew. morzem. mze bardziej mulowate ryby pachna ryba, ale nie jadam ich bo nie lubie. tak czy owak, moj komentarz o cytrynie pozostaje prawdziwy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość :D :D :D
nie umiem jeść ryby bez cytryny, smak nieporównywalny, ryba bez cytryny? stanowczo NIE!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ryba ma zapach Ryby i tyle. Krowa, świnia też ma swój zapach. Cytryna do ryby ... morskie ok, ale słodkowodne, jak chcecie zabijać smak ryby, to polecam :-(.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie sok ,tylko plasterki cytryny podaje sie w celu przetarcia cytryna rak ,w celu ottluszczenia i pozbycia sie zapachu ryby ,oczywiscie smakowo tez ryba smakuje dobrze z sokiem z cytryna, ale przeciez po to jemy rybe ,aby poczuc jej smak i zapach ,a nie po to zeby za pomoca soku z cytryny pozbyc sie smaku i zapachu ryby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×