Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colori

Wczoraj zmarł synek przyjaciół...

Polecane posty

Gość colori

Nastrój Świąt to nie tylko radość. Zamieszanie nie dotyczy kipiącego barszczu i niegotowego kompotu. Również w taki czas może się wszystko zmienić. Jeśli ktoś z Was był w podobnej sytuacji to proszę, niech napisze coś od siebie. Jak pomagać takim Rodzicom?

Gość świąteczna załamka
czy on był na cos chory? ile miał lat?:(

Gość colori
Chorował od urodzenia, miał trzy i pół roczku. Jego stan był tak poważny, że wiadomo było, że śmierć może przyjść każdego dnia mimo dni gorszych i lepszych. Wczorajszy był ostatnim.

Gość to nie fotograf zły
widocznie tak musiało być :(

Gość widocznie rodzice coś
komuś byli winni - zła karma, klątwy - wierzcie lub nie ale są Ludzie którzy rzucają klatwy, życzą śmierci często bliskim swoich Wrogów, fdlatego niekrzywdzcie słabszych. Zło powraca.

Gość to nie fotograf zły
Matka Boska ma go teraz w opiece

Gość taaa co udaje że wie wszystko
Przykre. Niestety rodzice zmarłego dziecka sami muszą sobie pomóc. To niewyobrażalny cios do końca życia. Czasem wystarczy po prostu być w pobliżu, nie wypytywać, nie oceniać, nie lamentować, podać chusteczkę i przytulić.

najsmutniejsze ze dla tych ludzi wigilia już nigdy nie będzie kojarzyła sie z czymś dobrym. Tylko z bólem i cierpieniem. Straszne :O Moźesz tylko przy nich być. Wspierać sobą. Dać im poczucie przyjaźni.

Przykre ze w taki dzien bo pozostanie on na zawsze w pamieci.......Na pewno teraz juz nie cierpi choc rodzicom takie slowa ukojenia pewnie nie przyniosa ja 6 grudnia nie zapomnne nigdy zamiast bawic sie i wesolo to pochowalam 2 go synka...

Gość ącka
Patinka26- szczerze, ogromnie współczuję... Niepojęta jest siła rodziców, którzy zmierzyli się z takim przeżyciem. Oczywiście nie ma dobrej daty, ale wydaje mi się, że te grudniowe, mające kojarzyć się z ciepłem i radością są szczególnie okrutne.

Gość dzdziiwnaaa
przekazali lipnego gena i zrobili wybraka. tak sie skonczylo jak sie skonczylo. lepiej teraz niz jakby trzeba bylo wydac gore kasy na leczenie.

Gość dzdziiwnaaa
ja tam w sumie też mam lipnego gena , gena głupoty

Gość taki sobie starszy pan
mam nadzieje ze to nie jest glupi zart bo niektorzy lydzuie to nie maja wyczucia i taktu

Gość A ty taka przyjaciółka
I od razu przyleciałaś z tym na forum i rozpowiadasz że dziecko zmarło niech Bóg ma Go w opiece ale tak sie nie robi nie chciała byś chyba żeby Twoja "przyjaciółka" rozpowiadała na forum o tym,gdyby Tobie się to przytrafiło......