Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renia22

jak go sobą zainteresować?

Polecane posty

Gość renia22

Dajcie jakieś rady prosze bo już mi sie pomysły wyczerpały. On mnie bardzo lubi widze że jestem dla niego wazna, dba o mnie intereuje moim życiem , pomaga troszczy sie, ale wszystko tak po kolezeńsku. Jak sprawic żeby posunął się krok dalej, pracujemy ze sobą mamy codzienie 8 godz dla siebie, niby jest fajnie miedzy nami do tej pory byłam szczesliwa ze go mam a teraz bym chciała czegoś wiecej....

Gość powiedz mu o swoich uczuciach
i tyle

Gość renia22
w życiu mu nie powiem bo niby co mam mu powiedzieć?Nie chodzi o to że ja sie w nim zakochałam, aż tak to nie ale fakt cos mnie ciągni do niego i zamiast docenić że mnie lubi rozpieszcza adoruje to chce czegoś wiecej bp mam taką nieodparta chęć sie do niego przytulić...

Gość czapka nie witka
łomatulu tez tak mam, chociaz moj jeszcze twierdzi, ze ma dziewczyne, ale jest to tak tajemnicze, ze powatpiewam :P ale mu nie powiem, bo on do mnie mowi: "moja przyjaciolko" i sie boje

Gość renia22
on tez tak do mnie mówi ale widac gołym okiem ze traktuje mnie bardziej niż jak przyjaciółke tylko czemu boi sie bliskosci choćby drobnego cieplego gestu?