Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanę starą panną

Pytanie przy wigilijnym stole - Kiedy w końcu bedą bawić się na moim weselu ?

Polecane posty

Gość zostanę starą panną

oczywiście, że nigdy :classic_cool: ale oni wciąż myślą, że tak :D

tez sie musialam z tym użerać, zwykle ucinam to słowami, że na pewno uprzedze ich wczesniej. Ale wkurwia mnie to już, jak Jehowę kocham ...:/

Gość zostanę starą panną
ja się już z tego śmieję, bo inaczej nie można, kiedyś się tym przejmowałam ale teraz mam to już w dupie

Gość zostanę starą panną
moja rodzina i co niektórzy znajomi są tak pierdolnięci, że myślą, że spełnieniem życia jest założenie rodziny :D i nic innego :o

Gość LLLLLL::::
Następnym razem powiedz, że upatrzyłaś sobie w miarę schludnego pijaczka spod spożywczaka więc niedługo będą bawić się na waszym weselu:)

Gość Kłoliberek
Nie no tak to chyba myślą tylko stare ciotki:)

Gość zostanę starą panną
najlepsza jest to, że ja nie mam zamiaru wychodzić za mąż, żadnego ślubu, nic z tych rzeczy, co najwyżej konkubinat ale moge żyć też sama, bo mi to nie przeszkadza, a moja kuzynka jak pojebana usilnie szuka jakiegoś faceta, bo co rodzina powie :o

Gość karmielizowanatruskafka
odpowiadaj - Ale ... miałam wam to już dawno powiedzieć... jestem w CIĄŻY, 5 raczki 😭

Gość zostanę starą panną
akurat żadnej ciotki nie było :D

Dobrze, że mądry człowiek wynalazł wino, bo kolacja byłaby nie do przetrwania. Przez takie pierdolenie przestaje sie czuc dobrze, ze sobą :/.

Eeee, to ja bym chciała wyjść za mąż. Nawet bardzo. Tylko, że raczej nie będzie mi dane. Tym bardziej mnie boli to wyliczanie, że wszystkie kuzynki już kogoś mają, a to chłopaków, a to mężów, tylko ja, czarna owca, nie mam żadnego i wstyd rodzinie przynoszę.

Podstawowa komórka społeczna bez jej posiadania nie masz prawa głosu przy rodzinnym stole. Jesteś wywrotowcem i sabotażystką :classic_cool:

Gość zostanę starą panną
według mnie to jest takie zaściankowe myślenie, że trzeba założyć rodzine i takie tam, a kto się już wyłamie to już najlepiej na stos, ludzie są tak ograniczeni, że nie pojmują, że ktoś może żyć inaczej a jak odbiega od ich normy to już jest coś nie tak :D

Gość 2 myszoskoczki
powiedz im, że zgromadzenia zakonne nie przewidują wesel tylko sluby.. ale nie wiesz czy to też ich zainteresuje :classic_cool: bedziesz miała spokój z głupimi pytaniami na czas dłuższy ;)

Gość gfgfgf435
powiedz że niedługo czekają Cię śluby czystości :)