Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooooociarka

Kot kładzie łapę na twarzy -co to znaczy?

Polecane posty

Gość kooooooociarka

Dostałam kota na święta - rok temu, wiec rochęze mną jest ;) Kicię uwielbiam, jest super towarzyska mimo, że przyszła ze schroniska gdzie jąktoś poparzoną zostawił :( Kotka cżesto umnie leży na kolanach jak pracuję czy czytam książkę - teraz też mi się ułożyła na kolanach.... i zawsze wyciąga łapkę i kładzie mi ją na twarzy. Nie odpycha, ale wyciąga - bez pazurków- i dotyka. Muszę się czasem schylać, bo jak kotka nie dotknie to wstaje i jest obrażona. A jak dosięgnie łapką albo łapkami to wraca spać i mruczy... Wie ktoś co to znaczy?

Gość bleeeeeeeeeee
że chce sie z tobą bawić ((: pozdro dla kocurka

Gość owoco-maniaczka
to znaczy,że cie bardzo kocha!!!!Też mam kocura,który tak robi,uratowałam go prze niechybną śmiercią,jakieś głupie szczeniaki powiesiły go na drucie,zdążyłam w ostatniej chwili.Długo był nieufny i dziki,dziś jest moim kochanym kiciulkiem i też tuli się i dotyka łapką twarzy.Jakby był wdzięczny za uratowanie życia? Twój też może jest wdzięczny za przygarnięcie i dobre serce.Pozdrawiam cię 🌻

Gość precz z preczem
mój też tak robi... więc to chyba gest sympatii ;)

Gość moje 2 koty tez tak robia
i do tego dlosno mrucza:) uwielbiam je,a one mnie:)

Gość blabla2638374
to znaczy ze pojutrze bedzie padal deszcz.

Gość Ala

Też mam kicię ze schroniska i często noszę ją na rękach jak dziadziusia a ona mruczy, przymyka oczy i wyciąga łapkę dotykając mojego policzka. Mówię jej wtedy, że bardzo ją kocham ♡