Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie...

martwie sie

Polecane posty

Gość martwie sie...

moj syn ma 14 lat i tylko 148 cm wzrostu,jest wysportowany i lubiany,do tej pory mu to nie przeszkadzalo ale ostatnio zauwazylam ze zrobil sie nerwowy,z domu nie wychodzi....po prostu serce paka i zal mi go

Gość 123;)
a w dziecinstwie nie mial nisko wzrostu

Gość martwie sie...
nie, byl raczej przecietny......ale ostatnio jak by w ogile przestal rosnac :( w kilka miesiecy tylko centymetr....ja jestem dosc wysoka ale moj ex nie za bardzo ,kurdy chyba poszedl w jego geny :(

Gość Multimedia
Oj, tam... Trudny wiek I tyle. Nie mozna od razu przypisywac takiego zachowania temu, ze tak czy inaczej wygladamy. Po prostu ma Trudny czas. Hormony buzuja. Pewnie szybciej sie denerwuje, wiele drazni... Rozmawiac I przeczekac.

Gość laski z kafe
moze wpierdala sterydy i dlatego taki nerwowy

Gość martwie sie...
dzieki, chyb to najlepsze rozwiazanie przeczekac.....nie marze o jakims wielkim przystojniaku ale zeby chociaz podskoczyl do mojego wzrostu 172 cm bo przyznam ze przy rowiesnikach wyglada jak 7 latek....

idź z nim do neurologa na badanie hormonu szyszynki somatotropiny, nie ma co czekać

Gość martwie sie...
no wlasnie,nie chce zeby bylo za pozno,niektorzy mowia ze przesadzam i czasmi mi sie wydaje ze tak....ale z drugiej strony nie chce czakac za dlugo...... chyba jednak nie bede juz dluzej zwlekac