Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meredithh14

facet chce miec troche wolnosci

Polecane posty

Gość Meredithh14

Witam, jestem z moim partnerem juz 4 lata, zaczelismy byc ze sobo gdy mielismy po 16 lat... Ostatnio przeprowadzilismy powazna rozmowa i powiedział mi ze brakuje mu tego ze sie nie wyszalał zanim zeczelismy byc razem.... Powiedział ze nie chce ze mna zrywac bo jest mu ze mna dobrze i mnie kocha stad ta rozmowa... Ja bardzo go kocham i nigdy zaden facet mi sie nie podobał jak on.... powiedział ze nawet jak mu pozwole na flirtowanie z innymi i spotaknia to nie wie czy to wykorzysta ale nie chce mnie okłamywac i zdradzac..... Błagam pomózcie....!

Gość ja tez nie wierze w milosc
a w czym mamy ci pomoc? bo nie lapie🖐️

Gość Meredithh14
co mam zrobic czy z nim zerwac czy zgodzic sie na to zeby sie wyszalał

Gość Meredithh14
i zyc w niepewnosci ze jakas inna sie mu spodoba i mnie zostawi...

Gość mo_ni
masz mu pozwolić na to, żeby wyszedł z kolegami, upił się i rano podasz mu zupkę

Gość Meredithh14
on sie nie upija i ogolnie nie chodzi na zadne imprezy. chodzi mu o flirtowanie i podrywanie innych dziewczyn..... nie wiem czy jestem w stanie zyc w takiej niepwenosci.... powiedział niby ze nie mam sie czego obawiac bo na 80% mnie nie zostawi dla innej....

Gość zostaw go !!!!
powiedz, ze chcesz z nim byc na 80%:o

Gość mo_ni
on sie nie upija i ogolnie nie chodzi na zadne imprezy. chodzi mu o flirtowanie i podrywanie innych dziewczyn..... nie wiem czy jestem w stanie zyc w takiej niepwenosci.... powiedział niby ze nie mam sie czego obawiac bo na 80% mnie nie zostawi dla innej.... a Ty na 80% musisz go zostawić i jeszcze te 20% za zimę i już jesteś sama

Gość sassssssssssssssssss
80% pffffffffffffffffffff widocznie tak to jest jak się ma pierwszą miłość, po latach człowiek sie zqastanawia jak to jest z inną/innym ja jestem z pierwszym facetem i jakoś się nei zastanawiam. no ok, wiem, ze każdy jest inny. jakis inny zapraszałby mnei codziennie do kina, restauracji, inny pod most, a jeszcze inny wciąż by siedział w domu. inaczej by całowali itp każdy jest inny. Porozmawiam z nim jeszcze raz, może ma kogoś na oku i robi jakieś aluzje?

Gość zostaw go !!!!
bardzo mozliwe, ze ma jakas na oku i stad ta nagla zmiana i chec wyszumienia sie /znalazl sobie wytlumaczenie:o) w ogole powiedz mu, ze ty takze chcesz sie wyszalec i tak na 65,5555 i tak z nim zostaniesz;)