Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi ???

Brak czułości w seksie.

Polecane posty

Gość o co chodzi ???

Jak poznałam mojego faceta to chetnie się mną zajmował czym mu się pięknie odwdzieczałam. Teraz jestesmy 4 lata już razem , a od 2 lat jest nijak. Albo szybki seks ( średnio 2 razy w tyg z mojej inicjatywy - rzadko z jego) Albo moje podchody do niego ... Lubie seks , chciała bym 2 razy dziennie , poważnie . Rozumiem ze on nie ma takich potrzeb , ale kurde jak już dochodzi do zbliżenia to rach ciach i po sprawie ! Marzy mi sie długi namiętny ostry seks z jego inicjatywy! A ja Boze miałam taki zzzzzzz 2 lata temu !!! Jak sprawic by wrociło to pożądanie? Chyba się mna nie znudził ( 3 miesiace temu mi sie oświadczył ) ale nie chce takiego seksu !!! Rozmawiałm z nim nie raz - mówił ze jest zmeczony , albo że sie postara i dalej nic ! Juz sama nie wiem o co chodzi !

Gość ZNUDZIŁAS MU SIE
TO FAKT

Gość o co chodzi ???
hmmm ... fakt ma prace fizyczna 8 godzin dziennie , ale wczesniej tez miał , i przedemna tez .. wiem z jego opowiadan jaka czuloscia obdarzał koebiety wczesniej ( grał romantyka?) ja tez tak miałam i nagle sie skonczyło .. czasami mysle ze po prostu mu sie znudziło ... czasem staram sie byc po prostu niedostepna , to działa ale na krótka mete .. jara sie tym ze mu nie daje ... ale ile mam wytrzymywac? grac? raz wytrzymam , i w koncu ulegne i pozniej znowu 2 tygodnie przerwy ...... dochodzi do tego ze to ja czescien inicjuje seks - on nie chce wzbrania sie - ale w sumie pozniej jakos idzie - i mowi ze tak mu sie nie chcialo ale jakoś poszło - dla mnie to upokarzajace. .....

Gość o co chodzi ???
8e78782ee2 ja mam takie duze potrzeby bo on nie okazuje mi czulosci :( podczas tego seksu i za kazdym razem licze ze a nóz moze teraz .... jA NIE MYSLE TYLKO O RUCHANIU -- TYLKO BRAK MI JEGO ---

Gość Olagś34
zostaw go,on sie nie zmieni ,a na pewno nie w sprawie sexu,nie lubi z tobą i już a może i już ipotent- nie żartuje wiem co mówie ,mam swoje lata i h**i licze na kopy,teraz mam takiego co zamiast śniadania, obiadu,kolacii wybiera sex i też pracuje po 12 godzin a na h**ju wiesza 10 mokrych ręczników ,na pewno ci go nie odstąpie ale ty rozejrzej sie za innym ie***kiem,-dobrze ci radze ,bo zmarnujesz sobie życie i zdrowie .A co Ty bez Hu**a nie przerzyjesz wiec bedziesz miała skok w bok ,a to kiedyś ci sie znudzi chciałabyś być wypełnioną i spełnioną ,matką i żoną ,a zostaniesz ku..............ą i szmatą ,wiec zostaw go i znaidż innego a jest ich na pęczki.

Gość Olagś34
MYSL TYLKO O RUCHANIU -- TYLKO BRAK MI JEGO - - - SEX TOM PODSTAWA ŻYCIA ,I NIE JEST TO TAJEMNICĄ ,życie to nie bajka ,nadejdą ciche dni i zostaniesz sama jak patyk.

Gość kochanka meza
jak to załatwic ? ja nie chce odchodzic - choc nie wykluczam takiej sytulacji w ostatecznosci PROSZE O OPINIE PANÓW!!!!! Bo ja was chyba nie rozumiem .....

Gość kochanka meza
???

Gość a co tam zrobie Ci prezent
od o co chodzi?? wpisz sobie moja droga w google "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy pdf" i poczytaj jakie bledy popelniasz.Własnie o to chodzi że masz "grać" zreszta jak poczytasz to sama sie dowiesz jak to "granie" ma wygladac. powodzenia zycze