Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaakadupa

chcę zakupić sobie stringi, ale...

Polecane posty

Gość taaaakadupa

mam spory tyłek i brzuch i nie chcę w nich wyglądać jak jakaś świnia, wiem, że są różne kroje stringów, tylko jakie mam dopasować do mojej dużej pupy? Chcę, żeby było seksownie

jak jesteś gruba to nawet stringi nie pomogą 🖐️ schudnij i se kup. grubaski fatalnie wyglądają w strinach

Gość taaaakadupa
Wiem, ze pewnie masz racje, ale moj narzeczony chcialby mnie w nich zobaczyc, :)

Gość taaaakadupa
164, waze kolo 85 kg :)

ojej wzrost mniej więcej mój tylko że ważysz 2 razy tyle :o bez urazy, ale naprawde zrzuc troche kilo, narzeczony będzie wniebowzięty :D masz może jakieś problemy z tarczycą czy coś?

ale jeżeli jemu to nie przeszkadza.. to kup sobie zwykłe kurde stringi z koronką i już! co sie będziesz czaić :D

Gość taaaakadupa
waga mojemu facetowi nie przeszkadza, wierz mi :) nie przyszlam po rady na temat wagi, tylko na temat stinow :D

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Oj tam, kup sobie byle jakie tylko, zeby za male nie byly, bo nawet szczupla dziewczyna moze wygladac fatalnie jak jej sie majtasy w boczki wzynaja.

Gość żelipapą87
hehe tka ci pewnie tylko mówi :D ty lepiej zrzuc troche bo sobie szczpla laske znajdzie... ja nie strasze... ja znam zycie

Gość taaaakadupa
skoro mi sie oswiadczyl, to nie widze problemu :D jakby chcial znalezc szczupla laske, to by to zrobil, a nie bral mnie :) Sam tez bardzo szczuply nie jest.

Gość kupuj jakiekolwiek
zobaczysz, czy będziesz się dobrze czuła - jeśli nie - to będą tylko na pokaz i kupuj następne - inne :-) A jeśli tak - to noś :-)

koronkowe będą najlepsze. Te bardzo zabudowane bawełniane będą Ci się 'wciskać', a sznurkowate są beznadziejne. :D

Gość InnocentDevilNaughtyAngel
Niektorzy to maja takie podejscie, ze kobieta ma byc piekna, szczupla, pieknie uczesana i umalowana, bo jak nie to sobie jej facet taka wlasnie znajdzie. I jakos nie mysla o tym, ze nie kazdy facet to model z kaloryferem i kupa kasy w portfelu i niekoniecznie takie piekne lalunie by na niego chcialy spojrzec dwa razy nie mówiac juz o randce.