Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość '-'

Koleżanka wyśmiała mnie bo mam tani zegarek

Polecane posty

Gość '-'

Bylam dzisiaj w odwiedziny u mojej kolezanki. Od razu na wejsciu powiedziala "fajny zegarek, gdzie kupilas i ile kosztowal ?" a ja jej na to szczerze odpowiedzialam, ze kupilam go przez internet i kosztowal 600zl. A ona na to, ze powinnam sie cenic i ze dobre zegarki zaczynaja sie od 5tys. i zaczela sie smiac :( Pozniej juz tylko podgadywala, ze powinnam go sprzedac i uzbierac sobie na drozszy. Problem w tym, ze ja jestem biedna i nie wyobrazam sobie zegarka za 5 tys., co by bylo jakbym taki zgubila ? Chyba bym winila sie do konca zycia :(

Gość GUWNIKS
twoja kolezanka to prymityw. swiadczy o tym chociazby to, ze najpierw jej sie spodobal a jak poznala jego cene to zaczela sie smiac.

Gość hehe ale glupia
zegrek ma chodzic, ew pasowac do stroju i tyle tylko

o ku.....nic dodać nic ując. Zgadzam się, tani zegarek to taki za 30 zł na bazarku kupiony

Gość '-'
Dla mnie też fajny zegarek zaczyna się od 16749343,09zł no ale aktualnie zarabiam miesięcznie tylko 888888zł yh.

Gość treliana
Mój zegarek kosztował 160 zl i uważam, że jest bardzo fajny, a kogoś, kto śmiałby się z mojego zegarka uważałabym za nienormalnego. Czy Twoja koleżanka na pewno nie ma nic z głową? ;)

Gość tylko ja w tym temacie
widze prowokację? :P