Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka 26 lat

Gdzie spotkać panow po 40 ?

Polecane posty

Gość kobietka 26 lat
hej jestem, ale ja nie chce raczej poznawać przez neta, pytałam o miejsca w które mogę się udać, żeby spotkać ich w środowisko naturalnym ;) móc kokietować, pooglądać i wybrać najbardziej mi odpowiadającego :P

Gość jestem tuu
"ale ja nie chce raczej poznawać przez neta," błąd -> najszybciej najtaniej w sieci w pracy czasami wśród znajomych znajomych itp "pytałam o miejsca w które mogę się udać, żeby spotkać ich w środowisko naturalnym móc kokietować, pooglądać i wybrać najbardziej mi odpowiadającego" jesteś z 3-miasta to w sezonie nie powinnaś mieć kłopotu plaże w tym naturystów baseny knajpy wczasy wycieczki szczególnie zagraniczne objazdowe itd ;) 🖐️ :classic_cool:))))))

Gość fanka boguslawa lindy
wszedzie.

Gość poszukaj wsrod znajomych
OJCA:D:D:D

do jestem tuu - dzięki za normalną odpowiedz co do poznawania przez neta, to wydaje mi się, ze tutaj mam szanse poznać co najwyżej jakiegoś podtatusiałego urzędasa znudzonego żoną przy kości, a ja nie chcę takiego, jestem zdecydowanie atrakcyjna, chcę faceta męskiego, z klasą i na poziomie, ale po prostu starszego,a nie jakiegoś znudzonego łysiejącego pana szukającego szczęścia w necie, na takie spotkania szkoda mi czasu. Problem nie polega na tym, że nie będę umiała sobą takiego faceta zainteresować, ale że ja po prostu takich facetów nigdzie nie widzę, stąd moje pytanie, gdzie ich szukać ?

Gość najpierw zadaj sobie
pytanie czy jesteś na tyle atrakcyjna, żeby taki pan zainteresował się tobą. Szukasz faceta na poziomie, zadbanego, wolnego, etc. Takich to jest może 1/1000 40-latków, a takich dupeczek jak ty i młodszych na pęczki. Więc czy ty posiadasz coś co on może pożądać?

poza tym nigdzie nie napisałam, ze koniecznie musi być wolny, napisałam jedynie, ze nie chce brzuchacza znudzonego swoją otyłą żoną, który siedzi z piwskiem przed telewizorem po 8h etaciku i wpieprza schabowe, które ona mu serwuje. Taki weźmie cokolwiek byle byłaby młodsza albo po prostu inna, takich to wiem, ze pełno w necie i łatwo znaleźć, ale nie, dziękuje

Gość mbjhvvvvvv
Wsrod sponsorow....

Gość skusisz się?
Na kontakt przez neta? Zapraszam.

Gość szkoda że nie
@ 20:56 kobietka 26 lat nie poszukuję żadnego sponsora, chcę jedynie miłego romansu z facetem po 40 to bardzo ułatwiłoby sprawę!

Gość skusisz się?
kobietko napisz: grunttogrunt@wp.pl

Gość szkoda że nie
@ 21:18 kobietka 26 lat co ułatwiłoby sprawę ? sponsoring ? a niby czemu ? młódka jesteś życia nie znasz jest to czysta transakcja biznesowa określona umową coś za coś

szkoda że nie - a ty jestes facetem po 40 ? jesli juz pojawili sie tutaj jacys panowie, to moze napiszcie gdzie bywacie na co dzien ? Lub w jakich miejscach sie bawicie ? do skusisz sie ? - nic o tobie nie wiem

Gość szkoda że nie
tak ale szukam starszej od ciebie o 10 lat !

Gość skusisz się?
dowiesz się gdy porozmawiamy. opowiem Ci trochę o sobie a Ty o sobie. Tak się przecież zaczyna znajomość. Na kafe bym nie chciał.

Gość zdecydowanie atrakcyjny k
"jestem zdecydowanie atrakcyjna" Jedna zaleta nie jest żadną zaletą! Szkoda, że wybierając zdecydowaną atrakcyjność, nie pomyślałaś o szczypcie rozumu. Jak żyć? Tzn jak myśleć o rozumie jak się nie posiada podstawowego narzędzia do myślenia?