Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba na twarzy

JAK SCHUDNAC Z POLICZKOW???

Polecane posty

Gość gruba na twarzy

Mam problem, moze smieszny, ale chce cos z tym zrobic. wazylam zawsze 47kg, ostatnio przytylam do 50, ale nie w tym problem, tylko z twarza. wygladam ochydnie, jakby 1kg poszlo mi w twarz, okropne poliki lekko zwisajace po bokach, jak u chomika, szok. zauwazylam w lustrze troche, ale dzis przegladalam zdjecia z wigilii z zeszlego roku i po prostu tragedia!! nie ta twarz, jakas spuchnieta, nalana, nie wiem.. Co robic??? Nie chce sie odchudzac bo tego nie potrzebuje, reszta ciala spoko, rozmiar 34, nawet by wiecej moglo byc tu i tam...

Gość gruba na twarzy
z tym, ze nie bylam nigdy pyzata... mialam normalna twarz a teraz taka dziwna, nawet oczy mniejsze i te poliki zwisajace. tak wygladaja osoby ktore bardzo przytyly a nie 3 kilo!!! :( :(

Gość skaży szto
zawsze tak masz ? tz co dnia ? Mnie czasem twarz robi sie opuchnieta a czasem jest normalna.......

Gość akurat morticia
jest po prostu gruba ;)

Gość ile masz lat?
nie przesadzasz czasem troszke..?

Gość gruba na twarzy
mam 28 lat.. nie przesadzam, moze to smieszne dla niektorych, ale jak byscie sie czuly widzac taka zmiane na zdjeciach w porownaniu do tych z przed roku?? zalamka. tym bardziej ze nie powinnam tak wygladac bo nie utylam bardzo, waze 50kilo, 160 cm wzrostu, zebra i obojczyki na wierzchu, za to brzuch jak balon i ta twarz jak u grubaski.. tak, codziennie tak mam, widze po ostatnich zdjeciach, 3 miesiace wstecz tez juz tak mialam. od 15 roku zycia wazylam zawsze max 47, nawet 45, uwazali mnie za szkielet. a tu w ciagu 2-miesiecy przytylam/tyje nadal... nawet zaczynaja pytac czy w ciazy nie jestem i gadaja jak to mam teraz piekne poliki grubiutkie.. :(

Gość gruba na twarzy
zeby zilustrowac http://www.llc.cz/pl/chirurgia-estetyczna-glebokie-zmarszczki-zakrok-19.html wyobrazcie sobie ze macie takie opadajace poliki jak ta babka z pierwszych 2 zdjec od lewej, a wczesniej moze nie mieliscie trojkatnej twarzy ale normalna owalna, delikatna zuchwa. nie zauwazalam tego az tak na codzien bo rzadko robie zdjecia. a jak lapie pliki to strasznie duzo i skory i tluszczu chyba, moze po prostu sie starzeje??

Gość tez mam tak samooo
Nis sie nie da zrobic oprocz liosukcji policzkow, u nas tego jednak nie robia, za duze ryzyko. Trzeba by uzbierac kilka tys E i pojechac zagranice gdzie mozna zrobic ten zabieg. Robilam kiedys lipolize ale bez rezultatu ;( Tez mnie to doluje bo jestem generealnie szczupla a ta twarz jak ksiezyc w pelni :(

Gość tez mam tak samooo
Taka twarz jakby spouchnieta jak u jakiejs pijaczki. Wolalabym tysiac razy miec koscista twarz a nie taka pyze

Gość czyżby morticia
była nowym wcieleniem noxelii? :D

Gość gruba na twarzy
no dokladnie, jak u pijaczki, witaj w klubie :) zeby to choc jakos ladnie okragla byla, ale nie, obwislaa po bokach.. zawsze sie zarzekalam ze nie pojde pod noz, ale jak na siebie patrze to az mi slabo, ze czlowiek tak szybko sie zmienia jeszcze przed 30tka i nic na to nie poradzi, zawsze mi sie wydawalo, ze pierwsze zmarszki, siwe wlosy to nic, natura. ale obwislej nalanej pijackiej twarzy nie przewidzialam.

Gość wwrrr
Moze puchniesz, skoro i brzuch, i twarz? Zmienilas cos ostatnio w stylu zycia, sposobie odzywiania?

Gość gruba na twarzy
nie raczej, zawsze jadlam co chcialam i ile chcialam, duzo slodyczy, czekolade, bylam chudzielcem wiec moglam. jak zauwazylam ze sie nie mieszcze w moje rurki spodnie i sie zwazylam, to staram sie juz nie jesc tyle slodyczyi chleba bialego, czasem obiadu nie jem, a tak to nic sie nie zmienilo. waga ani drgnie, a raczej ciagle mi przyrasta. jak po pracy jestem glodna i mam plaski brzuch to po zjedzeniu normalnego obiadu, nie jakos duzo, od razu mi brzuch wywala jakbym w 5tym miesiacu ciazy byla..

Gość ale nie wiem wogole
moze kremy wyszczuplajace na twarz, ale najlepij dieta jak najmniej jesc, policzki u anorektyczek sa zapadniete

Gość nienawidze siebie
no i co, ma sie roztyc bo wiek? ja bym nie doposcila do tego, bo potem gadaja ze sie nie dba o siebie. jak by bycie stara baba dawalo przyzwolenie na tusze.wole zapobiegac niz leczyc, tez tylam ale jak tylko zauwazylam od razu dieta i waga stoi chociaz i tak wygladam juz nie tak jak kiedys. cale zycie na dietaach, chce miec znow 18 lat