Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinnkkaa

nie do wiary!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość paulinnkkaa

nie moge uwierzyc.boze czemu mi sie to przytrafilo.wlasnie sie dowiedzialam od znajomej,ze moja najlepsza "przyjaciolka"ktora znam od 8 lat!!!! ktora znalam wszystkie moje tajemnica i ktorej tak ufalam jest z moim bylym facetem!!!! z ktorym bylam 4 lata i ktory rzucil mnie w zeszlym roku w podly sposob po tym jak mnie zdradzil.jak ona mogla?!!tyle razy plakalam w jej ramie.tyle wieczorow przegadanych jak to on nie jest mnie wart i jakim jest smieciem.wiedziala jak go kochalam.co ona sobie wyobrazala,ze jego bylo na to stac to juz mnie nie dziwi.to jakis koszmar.rok po roku trace najwazniejsze dla siebie osoby.czuje sie podle.jak mozna zrobic cos takiego przyjaciolce.

Gość no z ciebie tez zadna
przyjaciolka nie jest :O to ze wam nie wyszlo nie znaczy, ze oni nie moga byc szczesliwi :O choc nie wiem jak w przypadku takiego gnojka, ktory zdradza, powinnas jej wspolczuc bo ja tez moze zdradzic, a ty sie przejmujesz tylko tym, ze z toba mu nie wyszlo wiec twoja rzekoma przyjaciolka nie moze nawet sobie pomazyc o jakims szczesciu :O zal :O

Gość paulinnkkaa
na serio? myslisz,ze to calkowicie normalne,ze moja przyjaciolka jest z moim bylym? i to z takim ktorego kochalam,a on mnie rzucil? myslalam,ze przyjazn do czego zobowiazuje.przeciez ona wie co przez niego przezylam.nie moge uwierzyc,ze ludzie to akceptuja?dla mnie to patologia

Gość Zinnka
Wyluzuj....skoro sie rozstaliscie, to nie powinno cie juz obchodzic, z kim on sie zaczal spotykac. A przyjaciolka tez ma swoje zycie i sama podejmuje decyzje. Wiesz, serce nie sluga....jak sie czlowiek zakocha, to traci rozum. I nawet to, ze ona wie, ze on byl niewierny, jej nie wystarszylo. Nie badz taka zawistna. Daj im szanse i zycz wszystkiego najlepszego:)

Gość erregeter
Autorko, głupie lasie tak Ci piszą, a gdyby ich najlepsza przyjaciółka związała się z ich exami, to by ryczały nocami do poduszek i z przyjaciółkami urwałyby kontakty. Na kafe wiele jest takich idiotek, które się nawet nie zastanowią nad sytuacją, tylko pierdolą to, co wypada napisać.

Gość ze niby co ?
ty go nie chciałas to ona go ma nie chciec , jestes jakas porypana czy coś ? nie dziwie sie ze i cie zdradził , a widac jej to nie pzreszkadza i byc moze ona potrafi utrzymać przy sobie faceta ,a nie tak jak ty

Taaaa, jasne, same byście wyły z rozpaczy, a przyjaciółka przestłaby być Waszą przyjaciółką. Te baby na kafe to coraz głupsze... Jak roboty, plotą trzy po trzy, nawet nie myśląc.

Gość paulinnkkaa
ludzie co z wami?? pomysl teraz dziewczyno,ze twoj facet cie rzuca,a za rok twoja pisapsiulka zostaje jego dziewczyna.serio nie masz z tym problemu?my mamy wspolne grono znajomych.co kiedys byl ze mna,a teraz mam spokojnie patrzec jak jest z nia?przez to bydle bylam w depresji dobre pare miesiecy,a ona dawala mi sile wrecz zaszczepiala we mnie nienawisc do niego,a teraz z nim jest? mam teraz sie z nia spotykac i wymieniac doswiadczenia?

Gość Andzia z parku
Normalne to do końca moze i nie jest, ale może najpierw porozmawiasz z przyjaciółką? Ciekawe, co ona Ci powie. Może zacznij od tego?

Gość ze niby co ?
co ma przyjazn do tej sytuacji ? a jezeli ma to nie ma zadnej przyjazni , powinnas sie cieszyc szczesciem przyjaciółki a nie obarczac ja jakimis pierdołami , ze ty go kochałaś , to dlaczego z nim nie jestes , bo zdradził ? no i co z tego ? trzeba było wybaczyc jak kochałaś , ale ty kochasz tylko siebie i dokladnie to pokazuje owa sytuacja , przyjaciołka nie moze miec byłego ? bo co ? bo ty tak chcesz ? idz do psychiatry potrzeby ci on jak nic

Gość paulinnkkaa
no dziekuje.nareszcie ktos mnie rozumie! jak to ja go nie chcialam???!!! ja go kochalam!!! mowilam o nim zawsze facet mojego zycia.to on mnie rzucil bo powiedzial,ze ma dosc zobowiazan (po 4 latach!!!!).potem wyszlo na jaw,ze romansowal sobie w pracy.

ze niby co ? - autorka pisze wyraźnie, że to ON ją rzucił, więc nie wypisuj głupot. Dla mnie to też chora sytuacja. Byłam w podobnej, tyle, że ja z moim facetem nie byłam tak długo jak Ty ze swoim, i w sumie mam go w dupie, bo sama go rzuciłam :D Ale sam fakt, że jest teraz z moją "przyjaciółką" jest dziwny. Takich rzeczy nie powinno się robić, po prostu.

Gość ze niby co ?
kazda z was albo znaczna wikszosc ma resztki po kims , nawet o tym czasem nie wiedzać .

''wlasnie sie dowiedzialam od znajomej'' Jakaś dziwna ta ''przyjaźń'' jak ty od znajomej, zamiast od niej, dowiadujesz się że ma chłopaka, na dodatek twojego byłego. Chociaż to może być plotka: znajoma znajomej powiedziała, że widziała pannę X z tym i tym w kawiarni na kawie i tak przy trzeciej powtórce wersja zmieniła się, że panna X ma chłopaka. A w rzeczywistości było tak, że spotkali się przypadkowo, pogadali i każde poszło w swoim kierunku.

Gość ze niby co ?
no wlasnie żucił ja bo mial ja dosc , a po tym co tu wypisuje ja sie nie dziwię ! przejrzał na oczy i tyle , znalazł normalną to i z nią chce spróbować

Gość do goody
przystojny jestes:)

Gość paulinnkkaa
rozmawialam z nia!!! no i prosze moja cudowna przyjaciolka.kobieta z klasa i na poziomie powiedziala mi,ze myslala,ze mi juz przeszlo z nim,ze dziwi ja moja reakacja,ze jestem zla bo sama nikogo nie mam. czuje sie jak 14 latka.

Gość ze niby co-do ciebie
kup sobie slownik

Gość Zinnka
Uzurpujesz sobie prawo do tego, zeby decydowac, z kim ma byc a z kim nie inna osoba? Nie nie zartuj...Skoro juz nie jestescie razem, to nie powinnas sie interesowac, z kim on jest teraz. A ze bedzie cie spotykac we wlasnym gronie znajomych, to co z tego? To ty masz z tym problem, a nie oni, wiec sie zastanow, dlaczego... Naprawde cie nie rozumiem.

Gość ze niby co ?
ja sie tez tobie dziwię i załoze sie ze znaczna wiekszosc normalnych dorosłych ludzi , dzieciaki tylko wypisywac beda inaczej . zucił cie , znaczy sie jest wolnym , jak przyjaciółka go chce , nie tobie do tego jak i ocena owego

to tylko laski są takie... żaden facet nie zrobiłby kumplowi takiego świństwa, że związałby się z jego ex, z którą długo był to byłaby ujma na męskim honorze, no i przyjaźni :)

Gość ze niby co ?
po co system podkresla błedy

Gość paulinnkkaa
a nie mowili mi bo swieta i chcieli z tym poczekac.widzialam,ze od jakiegos czasu swietnie sie bawili razem na imprezach.nie sadzilam,ze po imprezach dalej sie bawili.

ze niby co - zostawił ją z debilnego i nieprawdziwego powodu (po prostu znalazł sobie jakąś szmatę w pracy). Jak możesz w ogóle bronić tego palanta. Masz coś z głową? I naucz się pisać po polsku, bo się kompromitujesz.

Gość ze niby co ?
bredzisz dzieciaku ! zaden facet nie robi problemu z tym kto dyma jego byłą , moze to byc najlepszy kumpel , ale zdazaja sie i kretyni jak owa kretynka autorka , wiec sory ...