Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bosasia

kolejny cykl po escapelle

Polecane posty

Gość bosasia

Mam problem. 10 dnia cyklu współżyłam bez zabezpieczenia. Po 48 godz. zażyła escapelle. Dostałam okresu 2 tyg. później. Ale na drugi czekam już 38 dzień i nic. Tydzień temu zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Nie wiem co o tym myśleć?

Gość no jak to co
skutki escapelle -rozregulowany cykl

Gość bosasia
Dzięki za szybką odpowiedź. Oczywiście podbudowała mnie. Ale już głupawki dostaję z tego czekania.

U mnie niestety escapelle zrobiła spustoszenie. Cykle normowały mi się pół roku. Kupiłam wtedy mikroskop owulacyjny, żeby chociaż wiedzieć kiedy mam dni płodne, bo nie dało się ich inaczej okreslić

Gość bosasia
Wczoraj ponownie zrobiłam tesi, tak dla uspokojenia nerwów. Wszyszedł negatywnie i nadal sobie czekam...

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka antykoncepcji awaryjnej zawiera bardzo dużą dawkę hormonów i organizm w różny sposób może na nie reagować. Często więc dochodzi do zaburzeń w cyklu miesiączkowym. Ciąże jednak możesz już wykluczyć, gdyż pojawił się pierwszy okres po zażyciu tabletki, jest to oznaką, że zadziałała ona poprawnie. Co do kolejnego okresu, to musisz cierpliwie czekać, wkrótce na pewno się pojawi. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej na temat antykoncepcji awaryjnej przejdź na www.wpadka.pl, a pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość bosasia
No to czekam, czekam....

Gość bosasia
i doczekałam się równo po trzech tygodniach

Gość atulija1994
Wzięłam esca 11 dnia cyklu (cykle 32-34). Po 5dniach(28.01)dostałam 4 dniowego,obfitego krawwienia,wraz z bólamii etc czyli okres.Po 57dniach po ostatnim okresie a 42 od krwawienia po esca dostałam koljenego okresu. Wszystko ładnie pięknie. Po tym okresie, odczuwałam objawy no hmm menstruacji (bol piersi w jakim tygodniu, pryszcze). Zawsze przed okresem mam tak ,że boli mnie brzuch i krzyż. Wtedy wiem ,że za dzień-dwa dostane okresu. No tos ie cieszyłam ,że tka będzie jednak okresu nie ma. Powinien być 9-12 kwietnia ale go jeszcze nie ma. Dziś 37dzień. Ostatni stosunek miaam 9kwietnia. Byl zabezpieczony,nic nie pękło,a ni się nie zsunęlo. Ewentualnie mogło to byc mikro pęknięcie ktorego nie widziałam. Chlopak nie doszedł we mnie. Myślicie,ze jednak mogla byc jakas wpadka? Jezeli to mialby by byc dni płodne to raczej końcówka. Możliwe ,że po esca tak się wszystko jeszcze opóźnia? W miedzy czasie nie miałam żadnych plamień itp.

Gość bosasia
Zrób sobie test. Przynajmniej zaspokoisz ciekawość. Powodzenia

Gość gość
halo też mam pytanko w 11dc/28 było kochanie a w pierwszej dobie została przyjęta esc .brak ubocznych skutkow(plamień) a miesiaczka w terminie teraz czekam na drugą @ czy mam sie czegos obawiać