Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca12345

Proszę o poradę- ciąża?

Polecane posty

Gość oczekująca12345

Witam Chciałabym się dowiedzieć, czy to mogą być objawy ciąży. Otóż 1,5 miesiąca temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i od tamtej pory zaczęło się coś dziać... w sumie później też to robiliśmy bez bo staramy się o dziecko ale 2 tygodnie po tym pierwszym się nie widzieliśmy bo musiał wyjechać. W czasie tych 2 tygodni dostałam okres ale nie był taki jak zawsze (obfity i 5 dniowy) tylko trwał 3 dni i było tylko lekkie krwawienie. Mniej więcej w połowie cyklu wystąpiło u mnie brązowe plamienie wieczorem i następnego dnia rano. Codziennie boli nie brzuch, tak jakby był ciężki , jakby coś tam było jakkolwiek głupio to brzmi. Ostatnio jadłam ciasto, czekoladę i popijałam sokiem z kiszonej kapusty. Mam ochotę spać, spać i jeszcze raz spać. Niedobrze mi po jedzeniu, mam tak jakby "napady mdłości" w jednej chwili nagle mam ochotę zwymiotować ale za 5 min przechodzi. Boli mnie głowa i jestem drażliwa. Mam delikatnie wystający brzuszek, czuję tak jakby było coś do niego "doczepione" dziwne uczucie. Robiłam z chłopakiem test ale wyszedł negatywnie. Powtórzyć go czy może lepiej do lekarza pójść? Sama nie wiem, czy to mogą być objawy ciąży? Jeśli napisałam nie w tej kategorii co powinnam, to z góry przepraszam. Proszę o poważne odpowiedzi.:)

Jeżeli ciążą to predzej urojona. W pierwszych tygodniach nie rośnie brzuch,ani nie czuje się ciężaru,bo dziecko ma kilka milimetrów... poza tym nie dziwię się,że masz mdłości jak taki misz masz zjadasz. możesz zrobić drugi test po terminie planowanego okresu, możesz też pójść do lekarza,bo jak się kochacie bez zabezpieczenia to za którymś razem mogłaś zajść w ciążę.