Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Smutno mi Boże :(

Polecane posty

Gość i przez to Ci smutno?
ciesz się, że mas powodzenie u Polaków, ja nie mam nawet u nich :(

Gość bieda zajrzała i już została
skończ już, bo i tak nie ułożysz sobie życia w żadnej Australii ani nawet w Austrii

życie jest do du.py czy ja chce tak wiele?! chce miećfaceta który bedzie tylko piękny bogaty przystojny wykształcony zabójzczow zakochany we mnie i z innego kraju najlepiej chceszpanować że wyjechałam stad a tu duuupa ;( to juz zostane starą panną kurva mać ;(

Nad łóźka mego brzegiem trzy pluskwy idą szeregiem i na myśl, ze każda z nich ukąsić mnie może - smutno mi Boże :classic_cool:

ej życie jest tylko jedno zacznij z niego korzystać, tak jak ja od trzech dni :classic_cool: po rozstaniu z tym chujem :O

jak to ?! jednak sie rozstałas?! pamietam pare dni topik był jakis o miłosci i takie tam... :O o przykro mi że tak w swieta Mintaja - dobre :D nie znałam, zapisze sobie :D

oj Prawatywa - ciesze sie że mnie rozumiesz, ale rżniecie to jedno, a przecież na fejsie nie wstawie foty na jachcie z wibratorem tzn mój wibrator nie ma jachtu :( jest biedny jak mysza koscielna 😭

jakie uczycie - chujowe :O haha No rozstałam się jak woli jakaś cipeeee :classic_cool: Bo stwierdziłam ,że nie będę się przejmować! przyjdzie koza do woza jeszcze :classic_cool: ot co, mam już kogoś na oku!