Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaunder

Alkoho a nasz seksl

Polecane posty

czy alkohol ma wpływ na zycie seksualne?? Moj facet jest młody a juz ma problemy np. brak ochoty na seks problemy ze wzwodem ... czy to moze byc spowodowane piciem alkoholu ?? co powinnismy zrobic??

Gość Przewodniczący kołkochozu
pić mleko z cementem

Gość wwrrr
Ile pije? W jakim jest wieku? Zwiazek moze byc ale nie musi, a Ty nie dajesz zadnych konkretow.

codziennie z dwa piwa albo wiecej 26 lat ostatnio bylo tak ze był wzwód a gdy wszedl we mnie to opadl

Gość wwrrr
Codziennie pije? To straszne, to prosta droga do uzaleznienia, albo nawet juz uzaleznienie. Bardzo mozliwe, ze to przez to ma problemy. Rozmawialas z nim o tym?

pewnie ze tak jesli alkohol to ta przyczyna to woli go nie pic bo jest za młody ciagle zmeczony brak ochoty .... czy powinnam mu kupic z tych uplementów diety wspomagajacych ''''' ?????

Gość jugo
ja bym się na początek zaczęła martwić nadużywaniem przez niego alkoholu, dopiero potem kłopotami z potencją...

Gość wwrrr
Niech sobie wypije piwo czy dwa na weekend, na pewno nie zaszkodzi, a przynajmniej nie wpedzi sie w obrzydliwy nalog. Ale moze sie okazac, ze to nie to jest przyczyna problemow z potencja. Moze stres, moze brak snu, moze zla dieta. Co nie zmienia faktu, ze pic codziennie nie powinien.

Gość wwrrr
Zabronic? A co on, pies jest? Zasugeruj mu, ze powinien to ograniczyc, poszukaj moze nawet w internecie jakichs artykulow o szkodliwosci tak czestego picia, powinno go to przekonac.

Gość wwrrr
Alkohol poki co wydaje sie najbardziej prawdopodobna przyczyna. Po wnikliwsza analize radzilabym udac sie do lekarza.

Gość fefjekljel
to nie od piwa...niesluchaj ich...znam wielu facetow i ich partnerki , gdzie lubia sobie wypic 1-2 piwa wieczorem i maja udane zycie intymne tak samo jest z moim mezem, lepiej udac sie do ureloga bo moze chodzi tu o jakas chorobe

w dzieciństwie miał wedrujace jaderko nie wiem jak to fachowo sie nazywa ... od tego coś??

Gość wwrrr
To, ze w przypadku Twojego meza alkohol nie wplywa na potencje, nie znaczy, ze u kogo innego nie bedzie inaczej. I nikomu nie wmowisz, ze CODZIENNE picie nie ma zlego wplywu na zdrowie.

Gość wwrrr
W sensie lekow? Nigdy o czyms takim nie slyszalam.

Gość wwrrr
A dlaczego ograniczenie piwa mialoby spowodowac niedobor witamin? Nawiasem mowiac witaminy powinno sie przyjmowac w pozywieniu, nie w prochach.

Gość wwrrr
Wplywa na prace watroby na pewno, o przyswajaniu witamin nie wiem. Ale na chlopski rozum, gdyby alkohol powodowal niedobor jakichs witamin, to odstawienie alkoholu by to poprawilo, a nie wymagalo lekow. Jesli Twoj facet malo sie rusza, sport - chocby wspolne spacery - moga pomoc dodac mu energii. Ma nadwage? Przytyl moze ostatnio? Jakiekolwiek widzisz zmiany w nim, w jego stylu zycia?

Gość ja tak mam...
moj facet jak sie napije to moze sie bzykac i bzykac hehe. nie lubie jak pije alkohol, ale jak juz wypije to chociaz taki pozytek z tego, ze mozemy sie kochac tak dluuuugo a ja uwielbiam dlugo :)

Gość eFutred4dedrdfhs
Kamagra jest zbawieniem dla wielu facetow. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl