Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karta upominkowa

karta upominkowa pod choinke?

Polecane posty

Gość karta upominkowa

dostalam na gwiazdke karte upominkowa z sOlivera od chrzestnego... orientuje sie ktos co ja tam w ogole znajde? nigdy tam nie wchodzilam bo ceny z wystaw przekraczaja moja licealna kieszen :P mam dosc spora sume do wykorzystania i mysle zeby wydac ja na kreacje sylwestrowa (chyba) tylko czy w ogole znajde tam cos ciekawego czy to jest raczej sklep z samymi "powaznymi" ciuchami...?

Gość nie rozumiem....
nie rozumiem o co Ci chodzi... dziewczyna nigdy tam nie byla i pyta sie o jakosc sklepu, tyle w temacie

Gość madagaskar_
wiesz co - maja sporo ciekawych rzeczy zalezy czego szukasz - dla kazdego cos ladnego sie znajdzie. ale tez zalezy czego szukasz... az tak drogo tam nie jest wiec luz a jakosc ciuchow jak dla mnie extra

Gość madagaskar_
wiesz co - maja sporo ciekawych rzeczy zalezy czego szukasz - dla kazdego cos ladnego sie znajdzie. ale tez zalezy czego szukasz... az tak drogo tam nie jest wiec luz a jakosc ciuchow jak dla mnie extra

Gość matyLLda :)
no wlasnie - najlepiej gdybys sie tam przeszla.. a czego szukasz? calej kreacji? czy raczej takich ciuchow w ktore bedziesz potem mogla sie wbic na co dzien lub od swieta?

Gość karta upominkowa
hmmm... no jestem w klasie maturalnej... ale w sumie przydaloby sie cos elegantszego... maja jakos rozdzielone kolekcje?

Gość pisklakkkk
z tego co sie orientuje to tak... na bank maja linie elegancka (selection?) casualowa i jakas tam jeszcze... mysle ze jak pobuszujesz to cos znajdziesz dla siebie :)) powodzenia! i daj znac co wybralas! :))