Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszcie piszcie ;]

Kobiety jaki jest Wasz typ urody? Faceci który typ preferujecie? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - Czyli nie jestes przykladem na potwierdzenie reguly o tym , ze przeciwienstwa sie przyciagaja , bo sam masz poludniowy typ urody i podobaja Ci sie wlasnie takie kobiety jak Ty . A kto u Ciebie jest pochodzenia Wloskiego ?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - Pewnie byla piekna kobieta ?

A ja i tak mieszaniec jestem bo matka naturalna blondynka i po niej mam bladą skórę mimo iż szybko się opalam.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - Podobno mieszance sa najpiekniejsze , im geny sie bardziej roznia tym dziecko jest zdrowsze , silniejsze i ma ciekawsza urode

"Samotnik - Czyli nie jestes przykladem na potwierdzenie reguly o tym , ze przeciwienstwa sie przyciagaja , bo sam masz poludniowy typ urody i podobaja Ci sie wlasnie takie kobiety jak Ty ." W moim przypadku nie, ale mojego ojca tak :).

"im geny sie bardziej roznia tym dziecko jest zdrowsze , silniejsze i ma ciekawsza urode " W moim przypadku tylko to, że jestem zdrowszy. W ogóle nie choruję.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - A moze jestes przystojny tylko musisz te urode bardziej podszlifowac ?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - Jestes jak Stefano ? To rewelacja , musisz byc przystojny , moze zapisz sie na kurs tanca ? Tam zawsze meski partner jest potrzebny , bo prawie same kobiety sie tym interesuja

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - To schudniesz na tancach , przeciez tam tez nie uczeszczaja wylacznie szczuple dziewczyny , niektore dzieki temu chca wlasnie schudnac , bo to swietny sposob na pozbycie sie zbednych kilogramow

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - A jak aktywnie lubisz spedzac wolny czas ?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - To juz cos , moze wspolny jogging z psem ? A jaka to jest rasa ? Bo jak typowy kanapowiec to moze sie zmeczyc

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - A masz rodzenstwo ?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - To faktycznie musisz byc bardzo samotny , moze kuzynostwo masz blisko siebie ? Zaloz konto na portalu randkowym , moze tam Ci sie poszczesci

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - To znajdz jakas bratnia dusze , kazdy jest samotnikiem dopoki sie nie zaprzyjazni lub nie zakocha , sprobuj z tym portalem , skoro wygladasz jak Stefano to wstawisz ladne zdjecie i to juz polowa sukcesu

Gość Zuzanna Amelia & 23
Samotnik - To jak chcesz spotkac kobiete swojego zycia ? A ile Ty masz lat ? Bo wydaje mi sie , ze jeszcze jestes mlody