Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitnesiara113

koniec swiat a poczatk diety. w góre serca waga w DÓŁ!!!!!!

Polecane posty

Gość fitnesiara113

któś dołącza? ja planuje ok, 10 kg. byloby idealnie.. przy wzroście 160 chce ważyć 50- 52 kg. KTOŚ ZE MNA???

Gość 7263554
a co to za dieta -

Gość jhhg666
na czym ma polegac to odchudzanie . bo zanim zaczne chce wiedziec

Gość ryba fugu
JA tez bym sie dolaczyla, ale jaka to dieta? Tez chce schudnac 10, a nawet 11 kg.

Gość fitnesiara113
mniej zrec

Gość fitnesiara113
niesttey to jest najskuteczniejszy sposób;/ wiecej ruchu a mniej zarcia

hej dołącze jeśli można byłam na topiku ale umarł na śięta zrobiłam przerwe od diety ale teraz wracam:P mam 160cmprzed świętami ważyłam63 teraz 66:(:( chciałabym na mż 10kg do kwietnia da radę?

Gość fitnes113
mysle ze spoko... mam zamiar odchudzac sie rozsadnie:) po peostu mniej zrec:) szukam roweru zeby jezdzic do pracy... masakra.. mam 28 lat. w moim wieku uz sie nie chudnie tak latwo:) znasz moze jakis inny topic mobilizujacy o odchudzaniu bo tu male zainteresowanie widze

Gość Patrycja_23_
Cześć :) Ja też dołączam, mogę? Patrycja, 23 lata :) mój cel -10 kg :D OD DZISIAJ !

Gość fitnes113
hej hej. dzis juz bez swiatecznej pokusy:) jytro pieirwszy deień na bieżni vacum. zobaczymy jak to z tymi efektami bedzie:) bylas kiedys agrest? do zrzucenia z 10 kg lekko:) wzrost 160 waga.... 63... a juz byly czasy ze bylo 54.. ale byly tez czasy ze bylo 70:P

o to widzę że u Ciebie waga skacze... nie nie byłam ale chciałabym ale po 1 biednej studentki nie stac a po2nie stać:P ja to jeszcze od diety zrobię odstęp w sylwka bo czuje ze sporo wina wypiję:P dziś tak średnio dietetycznie bo rodzice kazali mi jeść zapasy po świętaach żeby się nie zmarnowało więc jakieś 1800kalorii byłó:/ ale jutro juz nie będę pożerać zapasów więc zaczynam dietkę:P

Hej! No ja w swieta sobie pofolgowalam, ale od jutra koniec!!! Trzeba sie zabrac za siebie, no tylko tyle ze Sylwester za pasem i raczej bez alkoholu sie nie obejdzie...

Gość gtgtrdsftgr
Dołączam się! Chciałabym schudnąć jakieś 5kg - ważę 64. Będę odwiedzać ten temat!

U mnie po swietach 1,4 kg na plusie...no, ale zobaczymy co bedzie jutro. Do zrzucenia mam jeszcze 5 kg.

hehe czyli ja mam najwięcej:P dziś jajko sadzone i2kromki chleba jakoś mi się jeść nie chce więc może ze 2 jabłka póżniej i kawałek szynki i koniec:P myślę że w sylwka można sobie odpuścić dietę:P jak u Was?:) ja dziś zaczynam brzuszki robić powiem Wam że to dla mnie mega wyczyn:P

Ja dzis mialam jajecznice bez tluszczu, teraz makaron pelnoziarnisty z warzywami. Mam jeszcze salatke z kurczakiem i ryzem ze swiat. Wiem, ze ryzu juz nie powinnam, no ale szkoda wyrzucac...dzis troche zjem a jutro juz jej nie bedzie:) do Sylwestra postaram sie jesc w miare rozsadnie. W sylwestra na pewno pozwole sobie na alkohol, jakies przekaski, a po Sylwestrze to juz ostro wracam do dietki.No i tez przydaloby sie pocwiczyc...moze wskocze dzis na rowerek, albo zrobie brzuszki. Rozleniwilam sie...

Gość fitnes113
MARHEWKA: milo widziec efekt. dziala to mobilizujaco :) moze tez sobie jakas tabelke zrobimy? i aktualizacja powiedzmy co czwarteK? co Wy na to?