Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia83aaaaaaaaaaaaa

Faceci z małym sprzętem

Polecane posty

Gość babagigant
kurcze co ta studnia??? Ja mam moze teraz wacusia ze 12 cm bo mi juz ze starosci zmalal a zona przy kazdym stosunku dochodzi przynajmniej raz, chc najczesciej kilka razy bo juz z racji na wiek nie jestam taki szybki. Ale w moim przypadku to autorka posta by chyba nawet nic nie poczula. Biedna laska, tak samo jak ci co maja takie kuski male jak ja.

o chłopcy, chłopcy, dajecie się złapać w denne prowo jak dzieci ;)

Gość babagigant
my nie mamy z tym problemu, to raczej problem niewiesci, wynikajcy z anatomii ich drog rodnych i zbat majego udzialu mozgu w akcie seksualnym

Gość tak to działa
Kasia83aaaaaaaaaaaaa nie będzie ci przeszkadzał mały gdy będzie miał duuużo kasy

Gość _normalny_
Wszyscy wiemy, że rozmiar penisa jest różny i waha się od 1 do ok. 30cm zależy od rasy, narodowości itp. wiemy, że Azjaci mają najmniejsze na świecie, średnio ok. 8. Ale w europie też szału nie ma, bo Francuzi uznawani za najlepszych kochanków na świecie mają 10,7 cm (źródło: http://www.wolframalpha.com/input/?i=penis+size&a=*DPClash.MiscellaneousE.penis+size-_*AverageFlaccidPenisLengthFrance-) Zaś amerykanie 15,1cm, a Polacy ok. 13,5. I tak jak wielkość członków ma rozkład gaussowski ( czyli normalny: http://pyt-odp.pl/images/gauss.jpg) tak i preferencja kobiet odnośnie długości też ma taki rozkład. Niektóre kobiety preferują mniejsze penisy, chociażby ze względów anatomicznych - drobna budowa ciała, a więc Azjatki - nie bez powodu więc Azjaci mają najmniejsze. Inne kobiety wolą duże członki i takich jest wbrew pozorom mało, bo tak jak podpowiada nam rozkład gaussowski najwięcej będzie takich, dla których idealnym rozmiarem będzie średni. Dla Europejczyków przyjmuje się rozmiar 13-15cm za średni i często idealny, a na pewno wystarczający. Rozmiar ten jest dla bardzo nielicznej grupy kobiet zbyt mały i dla podobnie nielicznej grupy zbyt duży. Autorka, albo należy do tej wąskiej grupy amatorek pełnej pochwy, albo po prostu prowokuje i najprawdopodobniej jest mężczyzną. Zachowanie godne pożałowania, bo takie teksty tylko wpędzają w kompleksy mężczyzn. (więcej niż 17cm ma pewnie mniej niż 10% polaków, więc jest to cios w pozostałe 90%) Trzeba pamiętać, że większość kobiet jest normalna i dla nich duży członek oznacza ból, a nie przyjemność. Jeśli ktoś będzie miał jakieś pytanie to piszcie, bo nie wiem czy chcecie coś jeszcze wiedzieć.

Gość kaśka :D
Panie Normalny, nurtuje mnie pewna sprawa.. jestem z mezczyzną od 2 lat. Nasz zwiazek jest udany, ale co prawda seks sprowadza sie do jednej sprawdzonej pozycji.. Do tego moj facet za wczesnie szczytuje ! ja sie dopiero rozkręcam, a on juz nie ma ochoty.. zaproponowalam mu cwiczenia mięsnia zwieracza, aby kontrolowac wytrysk.. jednak on nie chce cwiczyc.. Nie chce go urazic, dlattego nie naciskam. Ale do cholery nie da się tak, seks staje się nudny.. on uwaza ze jest juz mistrz czy co? jak mam mu to delikatnie zasugerowac?

normalny pierdolisz murzyni maja pol cala wieksze od bialych a azjaci pol cala mniejsze to rzadna roznica i jeszcze to " i preferencja kobiet odnośnie długości też ma taki rozkład. " gowno prawda najlepszy jest taki ktory wejdzie do konca pochwy rozciagnie ja i wypelni czyli grubosc tez sie liczy niektore kobiety uwielbiaja jak uderza w srodku a malym sie nie da nie ma kobiet ktore wola penisy ponizej 13cm

Gość _normalny_
Jak zasugerować... Lepiej porozmawiać wprost, jesteście ze sobą 2 lata to rozmowa nie powinna być krępująca. Jest wiele sposobów na przedłużenie zabawy, a większość z nich jest opisana w krótkiej i zwięzłej publikacji. Nie dam bezpośredniego linka, ale wpisz w google frazę "Malwina Gartner - Juz nie bede taki szybki" a na pewno znajdziesz. O ile dobrze pamiętam nie ma tam wzmianki o pierścieniach erekcyjnych, a one też w wielu przypadkach pomagają, jednak nie mogą być założone dłużej niż 20-30min bo zaciskając żyły zatrzymują krew, wiec nie chcemy doprowadzić do martwicy. Ale ściśnięcie go takim pierścieniem, czy nawet opaską do włosów, spowoduje, że nabierze krwi, trochę "napuchnie", będzie bardziej twardy i wytrzyma dłużej. Nie może być tylko ściśnięte zbyt mocno, aby wytrysk nie powodował bólu. W tej publikacji masz pozostałe metody więc, gumki przedłużające (ze środkiem znieczulającym), żele i kremy znieczulające itp.

Gość _normalny_
@yyughiuh oczywiście, że są takie kobiety. Chociażby Azjatki, one mają krótsze pochwy, są drobniejsze i nie potrzebują giganta między nogami. Poza tym punkt G kobiety znajduje się w pochwie na ścianie brzusznej w odległości ok. 6-8 cm od wejścia, więc zdecydowanie mniejszy członek może zaspokoić kobietę. A to co piszesz tylko potwierdza to co powiedziałem... niektóre kobiety wolą grubszego inne dłuższego, ale wszystko w ramach rozsądku. A co do rozrzutu średnich to mylisz się, bo jest większy. Najmniejsze mają Koreańczycy (9,66cm) a największe w demokratycznej republice Kongo (17,93cm) (źródło: http://www.sadistic.pl/pics/6ea47a9583d0.jpg) a więc rozrzut jest 8,27cm co daje 3,26cala. Następnym razem proszę o źródło.

Gość horrorman
daj mu odpowiednia ilosc alkoholu, nie za duzo aby mogl ale jego mozg byl lekko otzepiony, bedzie potrzebowal kilka razy dluzej. Jezeli to sie nie sprawi napisz mi maila na smialek123@gmail.com a bedziemy dalej szukac rozwiazania