Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesc czesc:)

czy istnieje prawdopodobienstwo...

Polecane posty

dzis jest 18 dzien mojego cyklu. postanowilismy z mezem, ze skonczy w srodku bo juz czas na dzidzusia. sa jakies szanse, ze moge zajsc w ciaze ? oboje jestesy zdrowi.

Gość no pod koniec to dziecko
a jak długie masz cykle i czy sa regularne?

tak regularne - 30 dni

może ktoś odpowie?

Gość no pod koniec to dziecko
mówią że podczas dni płodnych zdrowa para ma ok 25% szans na ciążę. Nie chce mi się szukać kalkulatora ale zakładając że owulacja jest w 14dc przy 28 dniowym cyklu to przy 30 dniowym wypada w 16dniu cyklu. Ale to teoria a praktyka wynika z obserwacji własnegp cyklu.

Gość blablablaablaa
Przy regularnych cyklach watpie,by sie teraz udalo...ja starałam sie 2cykle. Tzn. Pierwszy tak na 100%,liczyłam,mierzyłam... Drugi olałam,seks nieregularnie i co się okazało-zaszłam 2dni przed@. Owulacja się sporo spóźniła;-) natura płata figle. Powodzenia i nie myślcie za dużo;-)

no to dziękuję za odpowiedzi, trochę się zmartwiłam ale zobaczymy.. w kazdym razie nie poprzestaniemy na 1razie;)

Istnieje :) Pewnie, że istnieje i życzę Ci w tym powodzenia :) Ja jak się starałam używałam afrodyty - testera płodności. Będziesz wiedziec na 100 kiedy masz dni płodne :)

Gość edusia_88
zawsze jakaś szansa jest ale pewnosci nie ma ze sie teraz udało , jak nie teraz to w nowym cyklu , nowy cykl nowe możliwości :)

najgorzej, że jak ktoś chce to musi się starać nawet latami a małolata raz pójdzie i już

Gość edusia_88
tamara tak juz na tym swiecie jest , jedni maja po 5 dzieci niechcianych inni nie moga miec nawet jednego ale nie mozna komus wytykac ze ktos ma a ktos inny nie , nikt nie jest winny temu ze te co chca nie moga , jedynie te co nie chca powinny sie zabezpieczyc.