Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endzel9

176 wzrostu u faceta - ideał

Polecane posty

Gość Endzel9

Dla mnie idealny wzrostu u faceta to 176 : )a u was? Co myślicie, uważacie?

Gość kurdupel a nie
mężczyzna

Gość podwyższonystan
moj facet ma 170 a ja 172

Gość JakoTako222
U mnie idealny to 195, sama mam 175. Mój facet ma właśnie tyle i jest nam dobrze;] Oczywiście jak chcę go pocałować to musze sie wspiąć ale uwielbiam to :)

Gość podwyższonystan
dobrze mi z tym

Gość twoj facet ma malego
ale kurdupel hahahahha

Gość Endzel9
ja lubie małych, bo mają małe cos miedzy nogami

Gość Endzel9
Podszyw tam na górze, jesteś nienormalny. 176 kurdupel? Pochwal się ile ty masz wzrostu, co?

Gość pozdrow kurdupla
Pewnie twój ffacet ma 176 i ideal hahah xd weź dziewczynko mój ma 190 i to jest ddobiero facet a nie jak twoj mały hahahahaha

Gość Endzel9
Dobra, chyba masz jakiś problem ze sobą lub z facetem, co ? Ja tylko się spytałam ile wzrostu ma wasz ,,ideał,, a ty już od kurdupli wyzywasz . Ile masz lat ?

Gość pozdrow kurdupla
a gówno ciebie to obchodzi akurat . żal mi ciebie jak pytasz to ja odpowiadam bo kurduple są do bani, a niseksu pożądnego , bo mają małego itp ;/ lepiej chyba miec 190 jak ja i sex cud miód malinka. a ty śpij z małym hahahah wiem jestem chamska ale taka prawda .ja wole duże ;ppppp

Gość Endzel9
Kompromitujesz się .

Gość pozdrow kurdupla
Kto nomralny na kafaterii powie ci ze 176 to ideał ? kurwa laska jestes pojebana i tyle ci tlko powiem xdxd bo nikt nawet nie pisze tutaj, bo wszyscy mają 176 w dupiue i szykają prawdziwych mezczyzn xd takich jak ja mam czyli 190 minimum nawet kurwa a idź w chuj z twoim 176 . kurwa jakie idiotki tutaj podniencaja sie takim wzstorem ? chyba tylko idiotki. wkurwialas mnie , i nie mam kurwa zadnego problemu

Gość Endzel9
Mogłabyś chociaż nie przeklinać?

Gość pozdrow kurdupla
hah boże idiotko ile masz lat 12 ? 13 ? ja pierdole, kazdy przeklina kurwa gówno mnie obchodi ze mamy swieta i chuj weź lepiej swojego malego do łozka i zrob mu loda. hahah ciekawe czy bedzie duzy sorry,ale 176 to mezczyzna czy dziecko jeszcze? ma 15 lat ? hahah idiotka. ja tak wole męzczyzn a nie dzieci. pedofil wyrosnie z ciebie

Gość Endzel9
Boże, ty chyba sobie żartujesz prawda ? Skończ już z tym małym i pogódź się z tym ,że wolę niższych niż ty. Tak z tym ci źle dziewczyno ?

Gość Killeruś81
Wzrost ma chuja do rozmiaru chuja. Pracuje w stoczni i czasem pod prysznicem widać 2m dryblasa z mikrusem między nogami albo kurdupla z fajfusem prawie po kolana faktem jest śmiesznie to wygląda ale swoją wyssana z dupy teorię możesz sobie w nią schować bo nijak ma się do rzeczywistości

Gość pozdrow kurdupla
ahhahahh idiotka wypowiedziala sie co koha się w 176 zalosna jestes dziewczynko wiesz. i zal mi twojej glowki bo pewnie nic nie ejst z nia wporzatki ;/ boze, co za dzieci sie rozdza na tym swiebcie. kurwa 190 to jest kurwa dopiero mężczyzna

Gość Endzel9
Zgadzam się Killeruś81, ale tej ,,pozdrow kurdupla, nie wytłumaczysz chyba tego , za głupia jest.

Gość pozdrow kurdupla
No kurwa, chyba ciebie popierdolilo równo killerusku jebany w dupe ciachany\ moze twoj mąz jest wysoki 2 metry a malego ma ale moj ma wielkiego. A co myślisz jak jakas endzi9 kocha tego co ma 176 i normalnei ,tczu lof, a on mza na pewno malego bo to chlopak jakis co ma max 10 lat .zal mi was wszystki h

Gość Killeruś81
Autorko nie przejmuj się jakimś debilem z mózgiem zlasowanym od sterydów. Ile ludzi tyle upodobań i założe się że jest wiele dziewczyn dla których nawet niższy niż twój będzie ideałem

Gość Endzel9
Killerus- Ja się nie przejmuje ;) .Po prostu trochę żal tego czytać, bo 176 to nie jest żaden kurdupel . dziwna jest ta dziewczyna pod nickiem ,,pozdrow kurdupla,, .

Gość Killeruś81
Jestem facetem ośla łąko

Gość lalalajjj
mam 177 Fuck Yeah :D jestem ideałem :P

Gość pozdrow kurdupla
ja kurwa dziwna jestem..ja pierdole ale idioci ty killerus kurwa masz malego czy co? ja pierdole endzi to ma malego chlopaka i on ma malego hahha 176 żenada przez duże ż;/ żal normalnie alepewnie jej matma tez miala malego faceta z malym chujem hahaha moja matka to miala faceta 2 metry i kurwa maja jak się patrzy

Gość Endzel9
lalalajjj- no idealny wzrost ;)

Gość Killeruś81
Ja mam 184 ale nie widzę powodu by szydzić z kogoś komu podobają się niżsi

Gość Endzel9
pisze teraz do ,,pozdrow kurdupla,, - Przepraszam bardzo ciebie, ale od mojej matki to ty z daleka i od mojego ojca też. A po drugie to ty nie wiem patologie jakąś w domu masz jeśli zaglądałaś facetowi mamy w gacie.hihi

Gość pozdrow kurdupla
184 hahahahahahah kurwa ja pierdole jak to jest duzo to jea kurwa jestem ja pierdole...ksie,dzem xd bez kitu ja pierdole. killerus i endzi to kurwa mac zjeby jestescie w chuj paujecie do siebie jedno woli malych faxetow a drugie jest malym pokraką majacym 184 zenada ...zalhahahahahah