Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megi15253

różni nas 14lat

Polecane posty

Gość Megi15253

jakis czas temu przez internet poznałam faceta mieszkamy od siebie 15km , on ma 33l ja 19l. fajnie nam sie pisze na gg , lubie go jest inteligentny , miły nie jakis tam zbok... ma wyzsze wyksztalcenie i jest ekonomista no i jest wolny dzieci nie ma. zapytal sie czy kiedys umowimy sie na kawe lecz ja to odwlekam on teraz czeka na ten odpowiedni moment nie przeszkadza mi ze jest tyle lat starszy lubie go i chcialabym go poznac na zywo. napisal mi kiedys czy mielibysmy szanse na związek nie wiem co myslec czy roznica wieku ma szanse na zwiazek jakby nie patrzec za 10lat ja bede miala 29l a on 43. teraz mi roznica nie przeszkadza ale pozniej by pewnie mialo to dla mnie znaczenie :/

Gość kasaas
twoja sprawa ja nic do takich par nie mam .... chociaz sama bym sie raczej nie zdecydowala max to 8 lat starszy ...

Gość chcialabym..............
a ty już myslisz o zamązpójściu i że z nim będziesz ponad 10 lat pierdoInieta kretynka

Gość moi rodzice
mieli taka sama roznice w zwiazku tata zmarl w wieku 45lat a mama w wieku 31 zostala wdowa ale to bylo 26lat temu mysle ze jest szansa na prztrwanie takiego zwiazku aha i 3dzieci mieli

Gość Picolla26
Hej. Spotkaj sie z nim, poznaj blizej... Co Ci zalezy.... Potem zobaczysz co i jak. Roznica wieku nie ma znaczenia. Ja mam 26 lat, moj maz ma 40. Jestesmy razem ponad 7 lat. Sprobuj.