Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somethinggfgfddddrrrrrrrrrrrrr

oswiadczyny pomocy

Polecane posty

jak powiedziec juz nazeczonemu ze pierscionek zareczynowy mi sie nie podoba tzn jest ladny bardzo ladny ale ja bym chciala skromniejszy naszyjnik z kolczykami sa piekne bo to komplet ale pierscionek ma tyle tych kamykow czy moze nie wypada wybrzydzac? nie wiem a co najlepsze to ten komplet pomagala wybierac siostra nazeczonego czy moze siedziec cichutko i zakaldac tylko ten pierscionek od swieta bo tak sobie mysle i wydaje mi sie ze taki pierscionek to jak na specjalne okazje a nie do codziennego noszenia co o tym myslicie

Gość nie nosisz pierscionkow?
tego czy zadnego?

Gość nie nosisz pierscionkow?
trzeba bylo zasugerowac mu wczesniej, teraz o troche kicha

Gość wazniaczekk:D
ciesz się że wogule go masz a nie.. wybrzydzasz

ja nie wiedzilam ze on dzis bedzie sie oswiatczal nawet mi do glowy to nie przyszlo i nigdy nie rozmawialismy na ten temat tzn rozmawialismy o slubie ze chcemy o przyszlosci no i tu nagle dzis na obiedzie u moich rodzicow ktorzy juz go znaja dlugo jestesmy 4 lata ze soba

Gość Zinnka
Boshe, ale masz problem:)

xmetaxa- bardzo ci dziekuje wazniaczekk-nie wybrzydzam to popierwsze a po drugie bardzo sie ciesze Zinnka-to zaden problem tylko zapytalam czy wypada czy nie wypada powiedziec nazeczonemu ze jest o ciut za duzy

nie wypada. on starał sie wybrać jak najpiekniejszy pierścionek, a noszenie go "od święta" pewnie go urazi. wskazanie, że chciałabyś skromny pierscionek - na to był czas przed zaręczynami, nie rozmawialiście o tym w ogóle?

Gość soppppppped
ja jestem 5 lat poi slubie prawie nie nosze pierscionkow zareczynowy nosilam vczesto po zareczynach, ale nie codziennie treaz prawie w ogole, bo mi niewgodnie raczej nie wypada mowic, bo sie chlop staral. zakladaj przy nim a potem sciagaj

nie rozmawialam z nim o pierscionku jaki bym chciala bo nawet nie rozmawialismy o zareczynach tylko wpominalismy o slubie goscich i takich tam rzeczach zwiazanych z weselem ciesze sie strasznie bo to naprawde piekny pierscionek i ten caly komplet jest sliczny no coz moglam pomyslec o tym wczesniej a teraz tak jak myslalam i jak piszecie ze nie wypada wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze boje sie tylko ze zaraz bede obgadana ze wybralam sobie taki pierscionek na pokaz ze sie chwale tym a ja osoba skromna no ale coz poradzic

Gość nie krytykuj nic nie mow
po jaka cholere masz to zrobic? Bizuterii mozesz miec jeszcze duzo w zyciu, jak ci sie inne pierscionki podobaja to sobie takie kup i tyle, a zareczynowy nos od swieta, np. na wspolne randki. Nie chce przez to mowic czegos w stylu "ciesz sie ze w ogole cie chcial i nie wybrzydzaj' bo wcale nie uwazam, ze zareczyny sa jakas mega-łaską i powodem do wdziecznosci. Ale jesli juz zgodzilas sie to zakladam ze zalezy ci na tym facecie i jego uczuciach. To troche tak, jakby dziecko zrobiło rodzicom laurkę - wiadomo, ze rysunek moze byc nienajpiekniejszy, ale generalnie sie tego nie mowi, tylko docenia intencje. Kłamstwo a zwykle wyczucie i delikatność to dwie rozne sprawy. Skoro pierscionek nie jest jakis obrzydliwy, to wypominanie, ze nie jest w 100% w twoim guscie to jakas paranoja. Wyobraz sobie np. ze robisz facetowi niespodzianke i ubrana w jakas seksowna bielizne wykonujesz przed nim striptiz, a on cmoka, i mowi rzeczowym tonem: "no moze nienajgorzej, ale dobrałbym inna muzyke troche... i z kolorem bielizny tez sie moglas bardziej postarac, no ale jakos ujdzie". Niby prawda, ale po cholere to mowic? :/

no wiec wlasnie tak samo mysle ale tak z ciekawosci zapytalam co wy o tym myslicie bo pierscionek jest naprawde ladny ale wydaje mi sie ze on taki swiateczny :) albo tak to odbieram bo to zareczynowy wiem moze glupoty pisze ale take mam odczucie bo swoje mam 2 w ktorych zmywam sprzatam no a w tym nie wyobrazam sobie tego robic aby nie popsuc :)

Gość wylewac za kolnierz
postaw go w szczegolnym miejscu i zakladaj jak wychodzisz lub jak nie sprzatasz itp:)

Gość somethinggfgfddddrrrrrrrrrrr
moze to dlatego ,ze sram mordom??

kimkolwiek jestes nie podszywaj sie za kogos zalosne to jest