Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaMałpki

Wózek , jaki ?

Polecane posty

Witam kochane kobitki. Mam dylemat na codzień poruszamy się wózkiem musty i jest idealny pod każdym względem,tylko że zajmuje mi cały bagażnik w aucie .I szukam czegoś mniejszego. Mam na oku następujące modele: Koochi whoosh Hauck Malibu Mamas&Papas Ollie Chicco skip Mutsy easyrider Peg Perego Pliko P3 Wcześniej kupiłam delti dot ale na temat tego wózka szkoda słów ,szajs i tyle teraz szukam czegoś o fajniejszym designu i wytrzymałości. Czy któraś miała/ma jeden z wyżej wymienionych wózków i może podzielić się opinią ? Wiadomo w sklepie wszystko wygląda ładnie czy na allegro . Z góry dziękuję.

Gość _Wisienka z pestką
ja mam wlasnie ten Peg Perego Pliko i jest SUPER!!! zdecydowanie odradzam chicco, bardzo szybko wyrabiaja sie koła i zaczynaja piszczec. Dla mnie hitem sa wozki peg perego

Gość _Wisienka z pestką
Mutsy easyrider wydaje mi sie bardzo niski. MOja corka jest dluga i obawialam sie ze bedzie nózkami dotykać ziemi.

Dzieki za odpowiedź no ten mutsy wydaje się być niski i nie ma pałąka;/ i taki płytki hmmmm No ten peg perego pliko strasznie mnie kusiii tylko nie wiem czy nowy czy uzywany...... ?Ja wózka potrzebuje tylko do wypadów do sklepu ,czy np szybko cos zalatwic tak podstawowy jest mutsy