Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertas

Facet chce zebym jechala z nim na wczasy do Grecji, mnie nie stać mam 19 lat.

Polecane posty

Gość NIE WIERZE W TO CO CZYTAM..
tak brak kręgosłupa moralnego to żerowanie na rodzicach, kiedy studiuje się zaocznie. wiele rzeczy juz widziałam i słyszałam, ale czegoś takiego jak to, to nie. hehe, może po prostu pewne kręgi nie chcą się przepracować, nawet jeśli sa to studia zaoczne. a sprawa z facetem to już całkowite przegięcie. skoro tatuś jest taki nice i buli kaskę, to niech curusi też da na wakacje. całe życie będziesz żerowała na ludziach? nie zrozumiecie tego, bo same takie jesteście. nieroby społeczne, ciągle narzekające, ciągle się czegoś domagające od opiekuńczego państwa. skończycie dewoty w przytułku, bo wam się NALEZY pomoc... :o o kurwa, co za kraj

Gość w karkowie nie ma dobrej
prywatnej szkoły. jeśli to coś w stylu wszib na kijowskiej to szkoda wydawać po te 500zł na miesiąc. idź na bezpłatne od przyszłego roku i będziesz miała po 500zł w kieszeni :P pytanie o wakacje. ja bym nie pojechał ale ty jesteś kobietą więc kobiety myślą inaczej :D rób co chcesz skoro facet chce za ciebie zapłacić to niech płaci jeśli tobie to nie będzie przeszkadzało. mnie by przeszkadzało ale ty patrzysz na to co rodzina pomyśli więc nie patrz na zdanie innych. myśl sama.

Gość smiech na salii
Tak, młodzi ludzie niech idą robić na zmywak całe życie, niech praują za 600 zł. a potem utrzymią za te grosze dom i roodzine. brawo.

Gość malinowa plywaczka:)
"nie wierze" daj spokoj to typ matki polki- bede wdomu maz zaplaci panstwo da

Gość SudKorea
hahahahahahahhahaa padłeś powstań! :D autorko jedz i się baw :D pukiś młoda,piękna i mądra :D

Gość SudKorea
i nie patrz na tą malinową bo ona jakas szurnięta jest ,nierób cholerny do technikum se poszła czwarty rok grzać dupe,a i jeszcze liczy na zawód po tym hehe ;)

Gość qwertass
Malinowa plywaczko, jestes tepa jak but a moze bardziej, dzieki z j e b a l a s wszystko, po prostu wspoolczucie, tepak tepa tepak, zazdroosnica na calej lini podwajaca sie za kogos innego. Oczywiscie nastepna nagonka sie zacznie . Zamykam ten temat, teopakow w Poolsce jest tak duzo, lepiej zeby nie wypowiadali sie na forum.

malinowa, te kretynki tego nie zrozumieją. nie ma co tłumaczyć. skoro tatuś płaci za studia i CIUCHY :D to co to za problem znaleźć kącik za 400 zł w Krk? tlyko mi idiotki teraz nie szczekać, że to nierealne, bo to realne nawet w Warszawie! wiem, bo mieszkałam. i masz całe 700 swoich złotych przy najnizszej krajowej.

Gość abcdefghijklmnopqrsstuw
nie wierze-ty naprawde nie wiesz kobieto czym jest kręgosłup moralny,idź lepiej z tymi swoimi opowiastkami z zamożnym facetem co ma garaż z fiatem ;) nie miejsce na takie historie

Gość qwertass
W dodatku, chwali tu dupe ze zarabia od 3 lat, a ty przypadkiem do skzoly nie chodzisz codziennie, takie to mas ztechnikow gdzie uczyc sie nie trzeba? bo jak pracujesz gdzies, chodzisz do szkoly i uczysz sie to u ciebie doba to 40 h. chyba. jesloi liczysz ze poo technikum bedziesz na tyle wyksztalcona zeby nie krolowac na zmywaku to gratuluje.

Gość Miskapełnaowoców
qwertas -poza tym ona nie jest na zaocznych tylko na dziennych prywatnych kreeetynki !!!!!

Gość qwertass
To za 700 zl. mas zmieskzanie, to napewno nie studoiujesz tylko zostanies zciemna masa po sredniej skzole ;]

malinowa, to kończy się tak - my coś osiągniemy. no przynajmniej ja już to zrobiłam, co do ciebie, to nie wiem, bo jestesmy SAMIODZIELNE one bedą zawsze typem kury domowej. niczego w życiu nie osiągną (zwłaszcza po prywatnych studiach, hehe)

Gość qwertass
Brawo, malinowa podaje sie za kogo mooże widać ) O TAk RZUCAM STUDIA IDE na zmywak za 700zl. na miesiac to mooj ZYCIOWY CEL OD DZIS TAKI JAK WASZ. -.-

Gość kapelaaaaaaana
autorko co Ty,wiesz jak jest w technikach ...masakra,mam mase koleżanek ,większość to półgłówki ;) nie chodzą do szkoły,nadrabiają potem i tak w kółko ;) ta malinowa czytać nie umie ze zrozumieniem,ja nie wiem jak ona zda tą mature..tragedia jakas,zeby takie czubki wychodziły ze szkół

Gość smiech na salii
Kura domowa po studiach? lecz sie. Kura domowa to mamuska coo robi w supermarkecie przychodiz do doomu mezowi ugotowac obiadek. A koobieta po studiach pracujaca w sowim zawoodziec, to oosoba przyszlosciowa, a nie ograniczona.

Gość kapelaaaaaaana
aa no tak prywatne to juz jest źle:D ja pierdziele ty jestes zawistną osobą (mentalnośc większości polaczków)zazdrosną i samotną ...my jestesmy młode,mamy prawo o tej porze siedziec na kafe,a ty stara prycho ,która juz ponoc wszystko osiągnęla,gdzie twoj facet co? nikt cie nie chce,jestes sama,zniewieściała,masz w sobie baardzo dużo jadu ..współczuje ci życia,ale nie załamuj się tak szybko ,może jutro będzie lepiej ,pluj dalej tym jadem zobaczysz kto bedzie później śmiać się ostatni ;)

Gość kapelaaaaaaana
aa no tak prywatne to juz jest źle:D ja pierdziele ty jestes zawistną osobą (mentalnośc większości polaczków)zazdrosną i samotną ...my jestesmy młode,mamy prawo o tej porze siedziec na kafe,a ty stara prycho ,która juz ponoc wszystko osiągnęla,gdzie twoj facet co? nikt cie nie chce,jestes sama,zniewieściała,masz w sobie baardzo dużo jadu ..współczuje ci życia,ale nie załamuj się tak szybko ,może jutro będzie lepiej ,pluj dalej tym jadem zobaczysz kto bedzie później śmiać się ostatni ;)

Gość smiech na salii
Życiowy cel Malinowe, i pani co nie wierzy. To Zarabiac 700 zł. i to osiagniecie, postac za zmywakiem i czysci gary.

Zatem powodzenia w podboju świata koleżanki. Skończcie te prywatne studia, siedząc rodzicom na głowie, a potem życie zweryfikuje to, co robiłyście podczas studiów. A teraz powiem wam idiotki, ze skończyłam dwa dzienne kierunki, pracowałam w pt sb nd, zarabiałam w ten sposób 800 zł miesięcznie. 400 wydawałam na mieszkanie, zostawało mi 400, od rodziców miałam minimalną pomoc, a jednak udało mi się. Miłego życia nieroby :)

Gość kapelaaaaaaana
buahah:D gówniane te kierunki musiały być ;) prawo i medycyna - OK masz talent ,inne o dupe rozbić ,słabizno

Aha - 26 lat i mąż. Dobranoc

Gość smiech na salii
Hmm... No tak bo przecież MY jestesmy nierobami, bo chcemy studiować i zdobyć wykształcenie... Jakby wygladała Pooolska jakby kazdy chial robic za 700 zl. i nie studiowac? same robole pomiatane przez innych.. A Ty myslisz ze kobiety po studiach ktore maja kierownicze stanowiska patrza na was jak? Jak na szmaty do oodlogi. dziekuje.

Gość kapelaaaaaaana
plująca jadem ;) teraz siedzi biedna na kafe ...mając 2 kierunki bys juz tu nie siedziała...jesteś tępą kłamczuchą !! :D:D w dodatku żaden fajny facet cie nie chce,zaden... :D a my mamy swoich bogatych przystojnych i mądrych oraz kochających nas facetów i zajebiste życie studenckie+swietne studia i rodziców :D czego chciec więcej od życia;) ahh Ich liebe meine Lebe

Gość kapelaaaaaaana
gdzie ten mąż?:D w kuchni,zamieniliście się rolami czy o co chodzi? nie jest wam dobrze w łózku prawda? nie dziwie sie :) ja mam 19lat i się świetnie bawie,jest mi taaak rozkosznie i cudownie :D ahh

Gość smiech na salii
Tak pani nie wierze, skonczyla 2 kierunki, zarabiajac 800 zl. 400 dawala na mieskznaie, a kto pani placil za studia? ROdzice?????!!! to taka pani samodzielna byla????? ze rodzice placili? boo 400 ci zostalo na zarcie zebys miala co do geby wlozyc... a studia zaooczne osztuja tyle meisiecznie,w iec tak cyz siak starzy ci placili, ale opani samoodzielna jest.

kapelanaaaa, istnieje coś takiego debilko jak wolny zawód. ale być może ty nie wiesz, co to jest, bo twoim życiowym wyzwaniem będzie noc noc wolne wolne, ewentualnie 8h x 5.

Gość w karkowie nie ma dobrej
bycie samodzielną to jakieś osiągnięcie ? druga kwestia teraz jesteś samodzielna a za 10 lat możesz być na garnuszku opieki społecznej jeśli teraz się nie wykształcisz albo nie nauczysz coś robić dobrze. wszystkie zaoczne i prywatne szkoły to sobie można w buty wsadzić. strata czasu. albo ktoś stawia na gruntowną edukację w dobrej szkole co nie zawsze da się połączyć z pracą pozwalającą się utrzymać albo może iść do zawodówki zostać fryzjerką, kosmetyczką czy pracować w jakimkolwiek prostym zawodzie który gwarantuje normalnie płatną pracę. wszelkie pośrednie środki czyli praca gdziekolwiek bez perspektyw zawodu i kiepska zaoczna lub prywatna szkoła to jak łapanie dwóch srok. rzadko kiedy się udaje. jeszcze gorzej jak ktoś nigdzie nie pracuje i edukuje się w szkole lansu i balansu. pózniej jest wielkie rozczarowany że ma 24 lata i żadna firma nie daje kupę kasy absolwentowi tylko dlatego że chodził ktoś bezproduktywnie do szkoły :D

śmiech na sali, studia dziennie nie kosztują. co najwyżej ksero.

Gość kapelaaaaaaana
tak tak :D bede bezrobotna tak tak :D uwazaj,zebys kiedys do mnie z prośbą o pomoc nie trafiła :) mam wtyki kochana ,mam takie wtyki,ze moge być kim tylko zechce ;))) bez kiwnięcia palcem,a robie wszystko to dla siebie,bo mam ambicje bo jestem zajebista :D