Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkkaaa

ciąża - mąż nie chce się kochać

Polecane posty

Gość załamkkaaa

Przed ciążą kochaliśmy się niemal codziennie, w 90% z męża inicjatywy, jesteśmy razem 9 lat i nigdy nie było z tym problemu, na początku ciąży również szaleliśmy, natomiast odkąd widać brzuszek (jestem w 6 miesiącu) kochamy się tylko z mojej inicjatywy, a mam teraz ogromną ochotę na seks... Maż mnie codziennie przytula, głaszcze po brzuchu, jest czuły, ale mam wrażenie że nie widzi we mnie kobiety jak wcześniej:( Dodam, że przytyłam 3 kg, mam tylko niewielki brzuszek, poza tym się nie zmieniłam, on chyba się boi że zrobi małej krzywdę, tylko zastanawiam się jak długo będzie to trwało? Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji?

Gość załamkkaaa
Santo ale po porodzie wszystko wróciło do normy?

jasne nie zawracaj sobie tym glowy bo bedziesz pogarszac odpusc sobie to narazie a jak maz bedzie sie chcial pokochac to napewno sam przyleci z jezykiem na wierzchu hihihi zapewniam Cie

Gość załamkkaaa
to mnie pocieszyłeś:) Dziękuję i pozdrawiam!

nie ma za co ja rowniez pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku oraz pomyslnego porodu oraz duzo zdrowka dla dziecinki co sie urodzi

Gość gość
Po prostu nie wie jak się zabrać do tego widząc brzuszek i zapewne się boi to normalne :)

Gość jjggfjhfs
ja tez jestem w ciązy zaczynam 7 miesiąc i mąz od września boi sie ze mną kochać :(

Gość nie ma to jak zalic
sie na forum, zamiast porozmawiac z mezem. przeciez facet najzwyczajniej w swiecie boi sie o dziecko ;/

Gość załamkkaaa
ja się nie żalę tylko pytałam ile to potrwa, czy po porodzie się zmieni, bo tego ani ja ani on nie wiemy, a osoby, które to przeszły tak... rozmawiam z mężem, sam mi powiedział, że ma blokadę, bo wie, że noszę w sobie dziecko, ale dzięki wypowiedziom innych osób wiem że nie tylko my przez to przechodzimy... Seks ma dla mnie duże znaczenie i przestraszyłam się, że nie będzie już jak dawniej...