Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażka totalna

Najlepsze prezenty roku 2011

Polecane posty

Gość porażka totalna

Hej piszcie jakie fajne bądź niefajne prezenty dostaliście na święta! bo na mojej liście jest pendrive i maszynka do miesa! :) porażka!!!!!!!!!!

Gość x,d,d,,d,d,d,
maszynka do miesa? A ile masz lagt i od kogo? Ja zadowolona jestem, dzeici mi pierdulki taki daly ale od serca, mąż kosmetyki i ok , ale jeszcze do tesciow jade to tez moga byc fajne prezenty:P typu kapcie czy recznik

Gość gość
Ja w tym roku dostałam perfum i 600 zł :)

Gość x,db
pisze sie perfumy pustaczko pieniędzy sie nie daje na swieta to pojscie na latwizne

Gość eeeerteeee
mi by się podobała maszynka do mięsa:P ale ja jestem na etapie urządzania mieszkania dostałam bardzo drogą ceramiczną patelnię z przykrywką:P

Gość nie ma to jak zalic
gratuluje zalozylas juz chyba 100 temat o tym samym ;/

Gość porażka totalna
i co z tego że załozyłam kolejny taki temat- wolnoć Tomku w swoim domku. Mam 24 lata i maszynkę dostałam od przyszłych teściów. Teoretycznie też jestem na etapie urządzania mieszkania, ale nie mam pojęcia skąd przyszła im do głowy właśnie maszynka, nawet słowem nie wspomniałam o takim sprzącie, biorąc pod uwagę że jedna lezy w szafce od kilku dobrych lat i nikt jej nie używa...

Gość gość
x,db 600 zł dostałam akurat od mamy która jest osoba schorowaną nie chodzącą już więc nie widzę tu żadnej łatwizny :)

Gość Wlasnorecznie zrobione skarpet
ki i swieczki, zlote kolczyki, 100zł, 50zł, czekolade, od kolezanki dopiero dostane

No bo najłatwiej jest generalizowac- nie daje się kasy- jak ktoś dał, to leń, nie chciało mu się szukać prezentu. Zamknięte oczy na inne czynniki. Hmm ja dostałam 2 komplety biżuterii i jestem zadowolona. Lepsze to niż maszynka do mięsa ;)

Gość miracliee
ja nic nie dostalam od meza tak jak zawsze zreszta na urodzimy imieniny lub rocznice i nie narzekam!

mój teść się lubuje w takich prezentach ;) kolejno na swieta od niego dostawalismy: frytkownice, odkurzacz, komplet sztućców :o straaaasznie to cieszy na święta :P mieszkanie lubię sobie wyposażać sama ;) w tym roku jestem zadowolona z prezentu. dostałam sliczny szalik z monnari i... brwi permanentne (musze sie tylko umówić na zabieg ) :)

Mój chłopak na poczatku tez przejawiał dziwne skłonności a to prostownica, a to suszarka, a to mysz do laptopa. Ale szybko naprowadziłam go na właściwy kierunek :D

Gość miracliee
zawsze pametalam o jego swiecie i juz wczesniej planowalam co kupic itp no alez ile mozna robic komus prezenty / niespodzianki skoro maz nigdy nic mi nie kupil? bo albo nie ma czasu albo pieniedzy a zarabia sporo:)

Ja by to odebrała tak, ze nie dba o Ciebie. Wiesz, to już nie ważne czy by Ci kupił kwiatka z kwiaciarni za 20 zł czy auto za pół miliona, liczy sie pamięc. A moze on zapomina? I tak mu wygodniej. A jakies zyczenia chociaż na urodziny?

Gość ja dostałam
nowego laptopa ale najchętniej rozwaliłabym go osobie od której dostałam

Srebrna bransoletke Pandore od narzeczonego Od mamy torbe podrozna, ale taka na mniejsze wyjazdy - bardzo sie przyda Od siostry koszule TOMMY HILFIGER do pracy idealna Od teściów Zdrowital (z zen szeniem po 45 roku zycia), czekoladki i 150 zł(ktore juz wydalam na koralik do pndory) Od psiapsiólki zlote kolczyki motylki z cyrkoniami Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona

Gość Adele***:):):)
kolczyki srebrne i prostownice do wlosow od meza.