Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaaaaaaaaa

dziwne krostki na lydce

Polecane posty

od wewnetrznej strony lydki tak z 14-20 cm nad kostka wyskoczyly mi 4 krostki takie dziwne jakby cos mnie ugryzlo ale przeciez nic mnie nie ugryzlo bo nie ma juz komarow czy much. nic nie swedzi .sa wielkosci ok 4-5 mm(srednica). strasznie sie martwie co to moze byc

Gość J.Thorwald
może uczulenie na coś

moze tak.sama nie wiem.tylko uczulenie raczej swedzi.i na tej lydce z przodu od kilku lat(ok.3) mam taka sucha luszczaca sie krostke.nie swedzi nie boli. wlasnie znalazlam jakies info o kile i teraz sobie wkrecam. tam tez jest etap wysypki na ciele.co prawda w wiekszej ilosci niz u mnie. ale juz sie zamartwiam choc w sumie nie mam podstaw do leku no chyba ze mozna sie zarazic przez pocalunek

jak nie masz nic ciekawego to powiedzenia to mi watku nie zasmiecja.zaloz sobie nowy

Gość ja nie widzę tam Dumbo
Uczulenie na coś, np. proszek do prania. Założyłaś jakieś syntetyczne skarpetki lub rajstopy albo spodnie, albo nikiel w sukience, wymieniać można sporo. To uczulenie. Ewentualnie to alergia pokarmowa, bo były święta, to jadłaś dużo i różności oraz potrawy, których z pewnością nie jadasz na co dzień. Zrób sobie testy pokarmowe i się dowiesz na 100%, a przy okazji testy kontaktowe na alergie na kosmetyki, metale i leki. Powodzenia. Same takie rzeczy nie wyskakują. W najgorszym wypadku może to być początek łuszczycy, w najlepszym alergia na nikiel, jakiś pokarm lub kosmetyk albo lek, a wtedy trzeba tego unikać.

tak przyczyn moze byc wiele. ale uczulenie raczje swedzi. jadlam sporo tylko ze zadnych nowosci tzn jadlam to co jadalam juz kiedys i nic mi nie nylo

Gość upppppppppppppppppppppppp
up